www.car.cz
 

Kentoya Freeride Cup poprvé v letošním roce - levné závodění
     tisková zpráva


Společnost Kentoya Česká republika představuje sérii motokrosových závodů pro veřejnost. Projekt je ve spolupráci s Mezinárodní motocyklovou organizací I.M.B.A., UAMK a Českým amatérským motokrosem. Série se pojede v pěti motocross závodech letošního roku. Pro zájemce o tento závod je připravená nabídka motocyklu a bezpečnostního vybavení za poloviční cenu.

Kentoya Česká republika pro tuto příležitost připravila zájemcům speciální nabídku v podobě 50% slevy na motocykl Kentoya TRIGGER 200 ccm a výraznou slevu na vybavení.

Společnost Kentoya tímto projektem nabízí jedinečnou možnost veřejnosti zúčastnit se motokrosových závodu a pořídit motocykl za bezkonkurenční cenu. Kentoya chce umožnit všem lidem zkusit si závodit na kvalitním stroji a stát se tak „jezdcem“ společnosti. Otevírá cestu mladým lidem, kteří mají zájem o motokrosové sporty ale doposud ještě neměli příležitost, peníze nebo odvahu se zúčastnit. A proto je tu Kentoya, aby všem se zájmem o motokros tuto šanci umožnila

Kentoya Freeride Cup se pojede na motocyklech Kentoya TRIGGER s čtyřtaktními motory o obsahu 200ccm. Obvyklá cena motocyklu je 69.990Kč. Cena pro účastníky 34.995Kč. Nákup motocyklu bude probíhat ve spolupráci se společností Cetelem.
Pozn. pro získání této slevy musí závodník odjet min. čtyři závody z pěti. Pokud neodjede min. počet závodů bude povinen doplatit zbývající cenu motorky.  Společnost Kentoya pro tyto závody nabízí povinný ochranný komplet za dotovanou cenu. Helma, kalhoty, boty a rukavice, to vše za 8165Kč.


Maximální počet závodníku pro sérii závodů v roce 2004 je počet 30. Dalším zájemcům umožníme startovat v dalším roce.
Zúčastnit se mohou také majitelé modelu Kentoya Trigger 125ccm. Jejich účast se dále řídí řády ČAM.


Závody v rámci kterých se pojede Kentoya Freeride Cup:

22.5. 2004 – Krásný Dvůr (v rámci Přeboru ČR)
19.6. 2004 – Ředhošť (v rámci INTER ČR)
05.7. 2004 – Holice (v rámci INTER ČR)
21.8. 2004 – Dalečín (v rámci HOBBY)
26.9. 2004 – Kozmice (v rámci Přeboru ČR)

Jednotlivé závody se pojedou ve dvou kategoriích, a to 15-35 let a od 35let. Každý závodník obdrží zdarma dres. K účasti není třeba žádného osvědčení ani řidičského průkazu. Cena startovného je 300Kč, splatná v hotovosti na místě závodu. Řádně vyplněná přihláška je závazná a účastník bude akreditován na místě, kde mu budou poskytnuty veškeré organizační informace.

Absolutní vítěz z každé kategorie obdrží motocykl Kentoya TRIGGER a budou v dalším roce továrními jezdci Kentoya.Výherci jednotlivých kol čekají hodnotné ceny. Přihlásit k závodu se můžete na www.kentoya.cz

Prodejna Kentoya, Korunní 67, Praha 3.

katerina@kentoya.cz

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose