www.car.cz
 

Autokros právě zahajuje v Humpolci
     Pavel Jelínek


Zahájení autokrosové sezóny je tady. Právě dnes -  v neděli 4.4.2004 - se začíná  české mistrovství prvním závodem v Humpolci na Vysočině.

V nejsilnější čtyřlitrové  kubatuře lze znovu očekávat největší  boje mezi tradičními soupeři. Jaroslav Hošek by měl letos představit nový motor Audi , Petr Bartoš bude patřit  k dalším  favoritům, i když  vloni tonebylo zcela podle jeho představ, zatímco Roman Keřka s Janem Smržem jistě budou chtít na  loňskou sezónu navázat.

Veliký  otazník stojí nad  starty Tomáše Hrdinky, navrátilce do autokrosu. Má připravenu zcela novou buginu s motorem Porsche, ale  zda se opravdu  objeví, to vědí  jen  ti, kteří budou na místě. Hrdinka stojí  totiž  i za nasazování Subaru Impreza  WRC a Romana Kresty v rallye a tak mu  volného času jistě nezbývá....

Brzy po českém zahájí také Evropský šampionát. Dvěma úvodními podniky ME budou portugalské závody v Castelo Brancu a Murce o blížících se víkendech 17.- 18. a 24.-25. dubna.  Snad se v ME  opět neztratí ani naši  jezdci, kteří  dříve v Evropě kralovali.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose