www.car.cz
 

Otec a syn Honzíkové se připravují na letošní sezónu
     23.3.2006 09:54 - tisková zpráva


Otec a syn Honzíkové se připravují na letošní sezónu v Mezinárodním Mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích. Jarda Honzík mladší, který začína sbírat síly po chřipce, která ho nechala dva týdny v posteli, a připravuje se opět do školy. " Musím hodně dohánět zameškal jsem teďka skoro dva týdny školy a čekají mě nějaké písemky, ale snad to zvládnu. Také začínam držet lehčí dietu a cvičím jako táta abych byl fit na sezónu, chci letos podávát co nejlepší výkony!" řekl o své přípravě Jarda junior.

Velký Jarda také začal před týdnem pracovat na své fyzičce, kterou s "mlaďasem" o Svatcích lehce ztratili. "Musíme jako každý rok omezit sladkosti a začít zase jíst oblíbené saláty a pít více vody." řekl senior.

Ještě doplním, že Jarda Honzík mladší začne v nejbližších dnech dělat autoškolu, protože už v polovině května mu bude osmnáct let. Jarda Honzík senior to komentuje slovy : "Nemůžu se dočkat chvíle až nás bude Jarda vozit z práce nebo na závody! To si konečně budu moci dopřát i tu sklenku vína když bude řídit on."

Sezóna začíná závodem Jarní cena Brna 28.-30.4. 2006

20. 03. 2006: Jaroslav Honzík jr. dostal nabídku na Renault Megane Trophy

Jaroslav Honzík jr. po komunikaci s nejlepším týmem seriálů World Series by Renault týmem Epsilon Euskadi (loňský vítěz Mistrovství světa WSR pozn.Rober Kubica) dostal nabídku na závody Renault Megane trophy, které doplňují tuto sérii o víkendu Mistrovství světa po celé Evropě.

Bohužel částka je to vysoká, tým sice zlevnil skoro polovinu z původní ceny kvůli zájmu o mladého jezdce, bohužel nejsme schopni tuto částku uhradit takže letos to vypadá, že nic nebude...

Seriál má svůj vlastní magazín na Eurosportu a každý závodní víkend sleduje přes 70 000 diváků přímo v místě dění!

PR / CR


 
 
Fotogalerie:   A1GP v Mexiku 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose