www.car.cz
 

Rallye Střela pojede v přírodním parku již začátkem dubna
     23.3.2006 11:34 - tisková zpráva


Dovolte mi, abych Vás jménem pořadatele pozval na IV. ročník Rallye Střela.Celá soutěž je pořádána Rallye clubem Marionetta Kralovice a termín konání je stanoven na 7. a 8. dubna 2006 v rámci volných závodů. Z toho plyne, že soutěž je pořádána jako klubová. Tímto chceme pozvat jak diváky, tak i jezdce.

Info pro jezdce

Celý závod se pojede na uzavřených tratích tedy i přejezdy.Celkový počet RZ je 10, z toho jedna páteční noční RZ.V sobotu se jede tedy 9 RZ. Tohoto závodu se mohou zúčastnit všichni minulí, současní i budoucí závodníci na profesionální i amatérské úrovni. Důležité pro tento závod je mít svoji závodní techniku ve stavu nejméně na úrovni Volného poháru roku 2005.

Přihlášky, zvláštní ustanovení a další informace naleznete na http://rallye.marionetta.cz. Pokud Vás zajímá něco, co na stránkách není můžete nás též kontaktovat na e-mail marionetta@marionetta.cz. Uzavírka přihlášek je 31.března 2006.

Info pro diváky

Závod je rozdělen do dvou etap. První etapa – páteční se startuje v 18:30 z Žihle, následuje Servis a po té start první a v pátku poslední noční RZ, který je naplánován na 20:41. Druhá etapa – sobotní má celkem 9 RZ. První RZ sobotního dnes se startuje v 9:08.Cíl sobotní etapy je naplánován na 15:41. Více informaci získáte na http://rallye.marionetta.cz.

Na této adrese najdete též časový harmonogram celé soutěže, později i startovní listinu a mapy jednotlivých rychlostních zkoušek. Celá akce se jede v okolí obcí Žihle, Tis u Blatna, Lubence a Chyše. Je to nádherná lokalita, v chráněném přírodním parku Horní Střela.

Tímto chci požádat všechny přihlížející, aby se chovali k přírodě co nejšetrněji, nezahazovali odpadky, nerozdělávali ohně a podobně. Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou u rychlostních zkoušek IV.ročníku Rallye Střela.

Všichni jezdci i diváci jsou srdečně zváni


 
 
Fotogalerie:   Vítězné AUDI na 12 hod v Sebringu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose