www.car.cz
 

Mistrovství ČR v automobilových orientačních soutěžích po jedenácté
     23.3.2006 17:48 - tisková zpráva


Ústřední  automotoklub České republiky v souladu se svým posláním, aktivně ovlivňuje motorismus a to jak v jeho sportovní oblasti, tak i v každodenním životě. Nezapomíná přitom ani na handicapované motoristy.

 Již po jedenácté proto jeho klub ÚAMK – Handicapovaných motoristů Praha organizuje Mistrovství České republiky v automobilových orientačních soutěžích zdravotně postižených motoristů  a také náborové soutěže po handicapované (AOS ZPM).

 Název soutěže je „Cena města Prahy“. Akce se koná ve dnech 28. – 30. 4.2006  v Praze. Soutěž je pořádána pro dvoučlenné posádky osobních automobilů a pojede se ve třech kategoriích:

Kategorie „A“  - I. a II. kolo Mistrovství ČR AOS ZPM. Zúčastnit se mohou dvoučlenné posádky, nominované pro rok 2006

Kategorie „B“ - náborová soutěž pro zdravotně postižené motoristy. Zúčastnit se mohou posádky bez výkonnostních tříd v AOS, kde řidiči musí být držitelem některého z průkazů TP, ZTP nebo ZTP/P

Kategorie „C“ - Central European Cup – soutěže se zúčastní nominované posádky


Soutěž se pojede v severovýchodní části Prahy a okrese Praha – východ. Ubytování účastníků je zajištěno v Autocampingu SOKOL v Dolních Počernicích.

Akce, která svým významem přispěje ke zvýšení prestiže motorismu a posílení aktivit zdravotně postižených motoristů, se uskuteční i díky sponzorům, kterými v tomto roce jsou společnosti Shell Czech Republic, a.s. (generální partner),  a dále Contraxim s.r.o., I – center s.r.o. a obec Zeleneč.


PR

Tisková zpráva Ústředního automotoklubu České republiky


 
 
Fotogalerie:   Italian Baja 2006 , foto Aleš Kavlík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose