www.car.cz
 

TECHAGRO již od neděle. Expozice AGRI CS plná novinek.
     29.3.2006 13:31 - Pavel Jelínek


Opět po dvou letech se v nadcházejících dnech od 2.4. do 6.4 2006 zemědělská veřejnost setká na mezinárodním zemědělském veletrhu Techagro v Brně. Na akci nebude chybět tradiční účastník, společnost Agri CS.

 

„Společnost AgriCS, jeden z nejvýznamnějších importérů zemědělské techniky si dovoluje pozvat všechny návštěvníky veletrhu do své expozice, umístěné na tradičním místě v pavilonu B. Chystáme zde vystavit kompletní sortiment dovážených strojů CASE IH, STEYR a nově i SIMBA tak, aby si každý návštěvník mohl udělat svou představu,“ zve zájemce o novinky product manager Ing. Pavel Novák.

 

Traktor MAGNUM 310 – novinka s 345 koňmi

 

Asi tou nejočekávanější novinkou značky CASE IH je zbrusu nový traktor MAGNUM, který bude poprvé oficiálně představen v České republice. Na výstavě bude novou řadu reprezentovat top model MAGNUM 310 s maximálním výkonem 345 koní. Nová řada Magnum navazuje na celosvětové úspěchy traktoru, nesoucí toto, dnes již kultovní jméno. Do současnosti se Magnumů po celém světě prodalo více než 100 000 kusů. „Za dobu, co jsou na trhu, se staly opravdovým měřítkem ve výkonu a spolehlivosti. Pro stávající zákazníky máme přichystanou speciální akci, kdy bychom jim malým dárkem rádi vyjádřili poděkování za jejich důvěru,“ pokračuje Novák.

 

Traktor STX STEIGER – nejsilnější na světě

 

Tou opravdu největší novinkou, co se týče velikosti, bude předvedení nových modelů vysoce výkonných traktorů STX STEIGER. I když se jedná o těžké polní tahače, které nejsou pro každého, tak se tyto traktory během krátké doby na našem trhu zabydlely a značka STEIGER si drží primát v kategorii nad 350 koní. Na veletrhu bude vystaven model STX 530 QUADTRAC. Označení QuadTrac symbolizuje, že se jedná o traktor vybavený unikátním čtyřpásovým podvozkem, který nemá z hlediska přenosu tahové síly konkurenci. Skloubíme-li tento jedinečný podvozek se 600-ti set koňovým motorem Cummins, vyjde nám, že se jedná o nejsilnější sériově vyráběný traktor na světě.

I v segmentu středních traktorů se s CASE IH hojně inovuje.

 

Traktory CASE IH MXU  X-line a PRO – pro menší střední  zemědělce

 

Pro menší a střední soukromé zemědělce budou jistě zajímavé traktory řady MXU s výkonem 100 – 168 k. Nově jsou tyto traktory nabízeny ve dvou modelových řadách – X-line a PRO. Jak napovídá sám název, řada X-line nabízí spíše jednodušší výbavu ve spojení s velice zajímavou cenou. Řada PRO nabízí špičkové vybavené modely, zahrnující motory s Common Railem, převodovku s vyspělým automatickým řazením, kompletní systém odpružení traktoru a mnoho dalších prvků tak, aby uspokojila ty nejnáročnější zákazníky.

 

Čelní nakladače CASE IH i mlátičky

 

Zákazníkům chceme představit i nové originální čelní nakladače CASE IH, se kterými jsme v loňském roce vstoupily na trh a za pár měsíců se jich prodalo 20 kusů. „Výrazně si inovovalo i v řade CVX, která patří po technické stránce k tomu nej, nej co můžeme nabídnout. K bezkonkurenční plynulé převodovce s APM systémem přibyl nový motor s Common Railem a splňující normu Tier III,“ podotýká product manager společnosti Agri CS.

 

Vedle traktorů nesmíme opomenout ani sklizňovou techniku, která bude zastoupena špičkovou axiální mlátičkou AFX s nejmodernější technologií pohonu a výmlatu s řadou dalších inovací ohlášených pro rok 2007. K vidění boudou i sběrací lisy CASE IH, které se na naších polích velice osvědčily.

 


Steyr – traktory pro náročné

 

V expozici samozřejmě nebudou chybět ani traktory značky Steyr, které se stávají stále více populárnější. Vedle toho, že vynikají svým osobitým designem, kombinujícím bílou a červenou barvu, tak již ve standardu nabízí nadstandardní výbavu a prvotřídní komfort. Vedle čistě zemědělských modelů se Steyr také specializuje na lesní a komunální sféru, kde např. v Rakousku má naprosto dominantní postavení. V expozici by měli být zástupci všech modelových řad – Kompakt, 9000 M, Profi a CVT.

 

Simba – inovativní stroje na zpracování půdy

 

V loňském roce začala společnost Agri CS spolupracovat s anglickou společností Simba, která patří k předním výrobců zemědělské techniky na britských ostrovech. Specializuje se na systém minimalizačního zpracování půdy. Její stroje získaly mnohá ocenění a řadu technických řešení má firma patentováno. Jednou z myšlenek je, kterou se snaží uplatnit je sloučení několika pracovních operací do jednoho stroje a jediným přejezdem  kompletně zpracovat půdu v celém profilu. K vidění na veletrhu bude několik stojů od této firmy.


“Těšíme se na setkání s vámi,“ znovu zve k návštěvě pavilonu B a expozice product manager  společnosti Agri CS Pavel Novák a pokračuje : Veletrh není jenom o strojích a technických detailech, ale je to i určitá společenská událost kde se potkávají prodejci se svými zákazníky. Pro všechny zájemce o novou techniku jsme připravili zajímavé veletržní slevy a nové akční modely, které jsou ideální příležitostní pořídit si vybraný stroj s cenovým zvýhodněním. Vedle skutečných strojů zde bude k dispozici nabídka značkových reklamních předmětů a malých modelů. Máme připraveno i slosování o ceny, kdy hlavní výhrou bude originální kolo CASE IH. Těšíme se na setkání na veletrhu Techagro 2006.“

 

 TECHAGRO 2006, ANIMAL VETEX a SILVA REGINA

 

Agrární veletrhy – tedy 9. mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO, 8. mezinárodní veterinární veletrh ANIMAL VETEX a 9. mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA se uskuteční na brněnském výstavišti od 2. do 6. dubna 2006.  Zúčastní se jich na 640 firem z 19 států a obsadí čistou výstavní plochu přes 47 000 metrů čtverečních, na dalších šesti tisících metrech čtverečních se uskuteční předvádění techniky v rámci odborného doprovodného programu. V letošním ročníku proti minulému vykazuje růst o dvacet procent více vystavovatelů, totéž platí i o obsazené výstavní ploše a počtu zemí. Mezinárodní veletrh TECHAGRO je největší výstavou techniky spolu se všemi odbornými doprovodnými akcemi v ČR. Jako takové je nezastupitelným nositelem pokroku v našem zemědělství.

 

 

Oficiální stránky:  www.agrics.cz

 

 Tisková informace AGRI CS

V Brně 28. března 2006

 

Pavel Novák

Produkt manager

 

Pavel Jelínek

Media servis

 

Tomáš Nováček

Marketing manager


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na FIA GT v Brně 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose