www.car.cz
 

Místo znechuceného Panizziho pojede za Škoda Red Bull Rovanperä
     31.3.2006 09:13 - Pavel Jelínek


Fin Harri Rovanperä podle oficiální zprávy Schwarzova a Baumschlagerova týmu pojede s fabií WRC týmu Red Bull Škoda zbylých sedm podniků mistrovství světa v rallye, jichž se tato rakouská stáj s českými vozy hodlá zúčastnit.

Zatímco Panizi byl praktikami šéfů týmu znechucen a okamžitě uikončil spolupráci, namísto něj se v roli týmové dvojky objeví Rovanperä, který navíc v průběhu své premiérové rallye s Fábií WRC oslaví své čtyřicáté narozeniny.

"Tohle je rozhodně ten nejhezčí dárek, co jsem kdy dostal. Doufám, že budu v novém týmu rychlý nejen na šotolině, ale i v asfaltových soutěžích," prohlásil v oficiální tiskové zprávě finský závodník.

Druhým jezdcem bude nadále Rakušan Aigner. Ten je navíc takzvanou jedničkou týmu. Přestože  zatím opravdu nezajel nic moc a    kráčí vyloženě  ve  šlépějích  Schwarze. Snad jen nemá na kontě  totiž  totálně  zničených aut, jako Armin !

Zajímavý související článek : WRC 2006 : Schwarzův zpomalovací systém stále žije. Bohužel .....


 
 
Fotogalerie:   Katalánská rallye 2006 objektivem Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose