www.car.cz
 

TipCars Rally Team se vrací po dvouleté pauze. Návrat v Hustopečích
     31.3.2006 09:20 - tisková zpráva


Po dvouleté pauze se do startovních listin a na závodní tratě vrací pražský TipCars Rally Team. Oficiální představení teamu proběhne při příležitosti konání se TipCars Tuning Show v Kopřivnici, a to hned následující sobotu po prvním teamovém startu v Hustopečích. Mezi přihlášenými posádkami na Agrotec Rally Hustopeče si totiž poprvé přečteme jména jezdců, kteří budou TipCars Rally Team v letošní rallysprintové sezóně reprezentovat.

Ve skupině produkčních vozů budou pod vlajkou TipCars Rally Teamu bojovat vítězové Českomoravského poháru 2005 Martin Kožmín a Miloslav Talaváňa, kteří zatím zůstávají věrni svému mistrovskému vozu Mitsubishi Lancer EVO VI, ale v průběhu sezóny přesednou do Lanceru osmé evoluce.

Druhou dvojicí, hájící barvy TipCars Rally Teamu, je Marek Kulda a Zdenka Maroušková, loňští vicemistři MČR ve Sprintrally ve třídě A5. Posádka i letos startuje s vozem Škoda Felicia třídy A5.

Obě posádky děkují všem svým partnerům za podporu, se kterou vstupují do nové sezóny. „Zvlášť děkujeme společnosti TipCars, která nám propůjčila své jméno, je naším generálním partnerem a obrovským sportovním zázemím. Bez obětavosti a podpory ze stran finančních partnerů, sponzorů a přátel se náš voňavý sport dělat nedá.“ 

Celý TipCars Rally Team se také představí v prostorách polygonu Tatry Kopřivnice, kde se v sobotu 22.dubna od sedmé hodiny ranní  koná TipCars Tuning Show.
Po celý den je pro veřejnost připraven bohatý sportovní i kulturní program, jehož součástí je také rally show, při které si přijdou na své i zájemci o svezení se teamovými vozy.

Program a časový harmonogram TipCars Tuning Show je k dispozici na www.tiler-tuning.cz. Srdečně zveme všechny příznivce automobilového světa k příjemně strávenému dni a přejeme všem milovníkům rallyového sportu pěkné zážitky a kvalitní podívanou.

 

 Tisková zpráva TipCars Rally Team


 
 
Fotogalerie:   Katalánská rallye 2006 objektivem Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose