www.car.cz
 

A1GP: Čtvrtá řada pro Čechy v Číně
     2.4.2006 20:36 - tisková zpráva


Český tým s Tomášem Engem se kvalifikoval do první desítky posledního podniku premiérové sezony A1GP v Šanghaji a zítra odstartuje z vnější strany čtvrté řady.

Sobotní program začal pod zataženou oblohou a poslední volný trénink se je na vlhké a suché trati. Český tým ukázal, že po včerejší přípravě na závod má možnost zlepšení a zajel šestý čas. Odpolední kvalifikace se odjela kompletně na suché trati.

Enge se v ní průběžně zlepšoval a dva nejlepší časy zajel v posledních dvou jízdách. Součet dvou časů ho zařadil na osmé místo.
 
Tomáš Enge:Myslím, že to můžeme považovat za slušný výsledek, který je solidním základem pro zítřek. Upřímně řečeno před kvalifikací jsem z ní měl trochu obavy, protože jsme předtím pracovali na nastavení pro závod, ale nakonec proběhla lépe, než jsem čekal. Z vozu jsem měl dobrý pocit, zdá se být dobře vyvážený. Zajel jsem dvě podobná kola a myslím, že jsem nemohl zajet o moc lépe. Samozřejmě, bylo by příjemnější být o jedno či dvě řady výše, ale pro začátek to není špatná výchozí pozice. Zítra bude nejdůležitější vyhnout se problémům a odjet čistou jízdu až do cíle. Pokud se nám to podaří, pak dosáhneme na dobrý výsledek.

Výsledky naleznete v příloze.

 

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Brněnský drak v momentkách Pavla Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose