www.car.cz
 

Radek Rous : Na úvod nové sezóny v Itálii a v supersportech deváté místo
     3.4.2006 19:55 - tisková zpráva


Vstup do nové sezóny závodů silničních motocyklů si jezdec znojemského Klub racing teamu Radomil Rous zřejmě přestavoval trochu lépe. V úvodním závodě seriálu Mistrovství Evropy supersportů totiž startoval se svou šestistovkovou Yamahou R6 až z patnáctého místa.

 

Měl jsem velký problém s podvozkem, ale postupně se to zlepšovalo. I já mám na svém jezdeckém stylu co zlepšovat,“ sebekriticky řekl po posledním měřeném tréninku kralický jezdec, který se ale v průběhu závodu v italské Vallelunze probojoval v posledním kole na konečné deváté místo.

 

Do závodu jsme udělali malé úpravy na podvozku a převodech a kolo jsem zlepšil o půl vteřiny. Na prvního jsem ale pořád ztrácel dvě a půl vteřiny. Rozhodně je do dalšího závodu co zlepšovat,“ okomentoval svoji letošní premiéru Rous. Další závod seriálu Mistrovství Evropy supersportů se jede o víkendu 15. – 16. dubna v holandském Assenu.

 

(mm)


 
 
Fotogalerie:   MČR Motoskijoring - Klášterec nad Orlicí 06, foto: Aleš Hejtmánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose