www.car.cz
 

Šest trumfů (nejen) pro jednu stopu
     4.4.2006 00:32 - tisková zpráva


Aral MultiSpray 6 v1

Šest trumfů (nejen) pro jednu stopu

 

Počasí tomu možná neodpovídá, ale jaro opravdu přijde! A nejeden  vyznavač jízdy v jedné stopě už nedočkavě obchází kolem svého stroje, ať už jde „jenom“ o jízdní kolo, nebo o motocykl. Ano, už je nejvyšší čas začít myslet na přípravu techniky na novou sezonu.

 

Praha, 3. dubna 2006 - Aral, který má v nabídce celou škálu nejrůznějších přípravků, a to nejenom pro motoristy, má ve svém „produktovém týmu“ skutečně ideálního pomocníka pro přípravu nejrůznějších strojů i jejich celoroční údržbu – jde o Aral MultiSpray 6 v 1, nízkoviskozní mazací olej určený především pro péči o motocykly a jízdní kola, který se ale skvěle uplatní i kdekoli jinde v domácnosti nebo v garáži.

 

Označení „MultiSpray“ i laikovi celkem jasně napovídá, že jde o sprej a olej se bude nanášet ve formě jemně rozprášené mlhoviny, která se snadno dostane i do těch nejodlehlejších partií strojů a dokonale je ošetří. Ale proč je v názvu tohoto užitečného pomocníka „6 v 1“? Proto, že Aral MultiSpray se dokonale uplatní hned v šesti typických situacích:

 

  • Odstraňuje poruchy zapalování tím, že vytěsňuje vlhkost z koncovek zapalovacích svíček, kabelů zapalování, víka a kontaktů rozdělovače a tak zamezuje zkratům.
  • Chrání součástky před korozí. Účinné inhibitory ošetřují lesklé kovové povrchy a chrání je před oxidací, což je důležité zejména u konektorů elektrických kabelů.
  • Čistí zaolejované a jinak znečištěné díly.
  • Vysoký mazací a čistící účinek uvolňuje nečistotami silně zanesené pohyblivé součástky, jako jsou čepy ovládacích pák spojky a brzdy nebo bowdeny a zajišťuje jejich dlouhodobou funkčnost a pohyblivost.
  • Minimalizuje tření a opotřebení. Kombinace syntetického oleje a speciálních aditiv snižuje tření a opotřebení pohyblivých součástek.
  • Rozpouští rez a ostatní zůstatky z rozebíratelných a pohyblivých spojů. Šrouby a čepy lze pak snadno a bez poškození demontovat.

 

Aplikace oleje Aral MultiSpray 6 v 1 je velmi jednoduchá: Prostředek se nastříká na ošetřované místo a nechá krátkou dobu působit. Větší plochy je lepší postříkat důkladněji a poté otřít utěrkou. Sprej se nemá používat na brzdové kotouče, stupačky, rukojeti nebo sedačky. S přípravkem by se nemělo pracovat v blízkosti běžících motorů nebo otevřeného ohně a při práci se nesmí kouřit.

 

Vlastnosti oleje Aral MultiSpray 6 v 1 a snadná aplikace tohoto účinného prostředku jej předurčují nejenom pro údržbu jedno- a dvoustopých vozidel, ale uplatní se i kdekoli v domácnosti, například při údržbě zahradní techniky atp.

 

 

 

x x x

Aral Lubricants CR, s.r.o. je právním nástupcem Divize olejů a maziv akciové společnosti Aral ČR, a.s. a má stejný předmět podnikání - obchod s  oleji a mazivy pro osobní a  nákladní vozidla a průmysl. I přes prodej sítě čerpacích stanic Aral tedy zákazníci mohou dál plně využívat všech předností maziv společnosti Aral i kvalitní sítě jejích obchodních partnerů.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Brněnský drak 2006 historici od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose