www.car.cz
 

První letošní testování v Mostě Matějovského týmu
     5.4.2006 07:56 - tisková zpráva


Po dlouhé zimní přestávce, kdy se veškeré dění v týmu soustředilo zejména na přípravu vozů v královéhradeckých dílnách společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s., tým konečně zahájil testování na Autodromu Most.

"Testování tady bude probíhat po tři dny - od pondělí do středy a už o tomto víkendu jedeme dva zahraniční závody. Na italské Monze se premiérově představí Jiří Janák s Alfou Romeo 156 S 2000 v prvním závodě FIA WTCC a dalším závodem bude první podnik letošního DIVINOL Cupu na německém Hockenheimu, kam odjíždí Michal Matějovský a Miroslav Forman s vozy Alfa 147 GTA. Za necelé dva týdny také zahajuje FIA Evropský pohár tahačů, kde za INTERNET EXPRES Vitto Prima Team pojede Adam Lacko s tahačem MAN TG - 410 A. Z toho vyplývá, že práce je až nad hlavu ..." řekl v Mostě technický manažer týmu Roman Seidl.

Prvního týmového testování se kromě Adama Lacka, Michala Matějovského a Jana Urbana, zúčastnili také dva noví členové týmu Jiří Nykodým a Filip Albrecht. Vedle jezdeckých povinností měli jezdci Adam Lacko a Jiří Janák první den testování zpestřený také účastí na natáčení nového motoristického pořadu "102 oktanů", jehož první díl odvysílá Česká televize již 19. dubna a budou v něm mimo jiné také záběry z testování INTERNET EXPRES Prima Teamu na mosteckém okruhu.

 

 

PR

oficiální stránky týmu : http://www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   Mostecké testování Lacka a spol

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose