www.car.cz
 

Začalo testování vozu AUDI A 4 posádky Matějovský, Šedivý, Forman
     5.4.2006 08:14 - tisková zpráva


Letošní motoristická sezóna se pomalu rozbíhá a v početné flotile vozů INTERNET EXPRES Prima Teamu došlo i na první testování vozu AUDI A 4, se kterým do bojů o mistrovské body v Mezinárodním mistrovství ČR, v divizi D 4, nastoupí posádka ve složení Michal Matějovský, Juraj Šedivý a Miroslav Forman.

Na počátku tohoto týdne tuto ve spektru týmových vozů novinku otestovali na mosteckém okruhu jezdci Michal Matějovský a Miroslav Forman. "S vozem jsme byli po prvním testování spokojeni a už se těšíme na první závody", řekl po návratu do Hradce Králové Michal Matějovský.

Kompletní posádka se s vozem AUDI A 4 poprvé představí na Masarykově brněnském okruhu na prvním podniku Mezinárodního mistrovství České republiky, které se zde jede poslední dubnový víkend

A mezitím :

Lacko relaxoval s vařečkou

Ač se první závod Evropského poháru tahačů kvapem blíží, našel si jezdec Adam Lacko chvíli volna a pro TV Prima natočil jeden z jejich pravidelných pořadů, který se na této televizní stanici nyní vysílá pod názvem "Párty s kuchařem". Oblíbený pořad o vaření již tradičně patří do programové nabídky TV Prima a vysílá se denně od 19.15.

Moderátor pořadu Petr Stupka je zároveň také profesionálním kuchařem. A ani Adam Lacko nemá k alchymii vaření daleko. "Příprava, ale i konzumace dobrých jídel je mi velmi blízká a tak jsem rád, že jsem se mohl o některé mé oblíbené recepty s diváky podělit. V době, kdy se bude pořad vysílat, již ale budu na okruhu Catalunya v Barceloně a mojí starostí budou úplně jiné věci, než relax s vařečkou", řekl před odletem do Španělska jezdec Adam Lacko.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Mostecké testování Lacka a spol

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose