www.car.cz
 

Seriál A1GP v příští sezóně možná pojede i noční závod
     7.4.2006 10:35 - Pavel Jelínek


Před pár dny skončil premiérový ročník "zimního" seriálu A1GP, tedy formulové série, v níž jednotlivé týmy reprezentují své země a kde  nechyběl ani  český tým.  ( který  se konečně dočkal úspěchu alespoň na úplný závěr, kdy Tomáš Enge vybojoval  zlato !)

Již nyní se samozřejmě   připravuje další  ročník, který hned na svém počátku zavítá  také do Brna. Jeho Výsost Sheikh Maktoum bin Hasher bin Maktoum al Maktoum, který má  vše na svědomí, plánuje  také  novinku po  vzoru  někjterých jiných  seriálů :  již v příští sezoně by se mohl v A1GP uskutečnít také noční závod.

Lze předpokládat, že by se mohl jet právě tam, kde bývá  před  den někdy  až nesnesitelné vedro - tedy např. v Indonésii, Dubai, či  Malajsii....

"Bude to lepší kvůli počasí a bude skvělé vidět na těchto vozech rozžhavené brzdové kotouče," podotýká k  záměru na  svých stránkách šejk.


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2005 od Milana Spurného

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose