www.car.cz
 

V sobotu se koná o týden odložené Tuning jaro na Masarykově okruhu
     7.4.2006 13:33 - tisková zpráva


S týdenním zpožděním se otevře tuto sobotu akcí Tuning jaro letošní sezona na Masarykově okruhu v Brně. V termínovém kalendáři je v letošním roce deset závodů automobilů a motocyklů, vrcholem bude 20. srpna mistrovství světa silničních motocyklů.

    Kromě vyznavačů tuningu je připravena tuto sobotu nabídka jízd pro veřejnost po závodním okruhu v pětadvacetiminutových intervalech. Automobilisté mají připraveno osm bloků jízd, motocyklisté tři.     

    "Zpestřením programu bude v poledních hodinách závod pro veřejnost ve sprintu na cílové rovince na čas a také závod do vrchu na čas, kde si může každý změřit síly," uvedla vedoucí tiskového střediska Masarykova okruhu Lenka Nestrojilová.

    Neoficiálně už odstartovala sezona na Masarykově okruhu minulou neděli závodem vrchařů Brněnský drak. Kvůli špatnému počasí byla však akce Tuning jaro o týden odložena.  Nejbližším závodem na Masarykově okruhu bude 29. a 30. dubna Jarní cena Brna automobilů.

 

-JiPo-


 
 
Fotogalerie:   Brněnský Drak 2006 od Milana Spurného

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose