www.car.cz
 

Dceřinná společnost Mittal Steel získala audit a chce dodávat pro Hyundai
     7.4.2006 19:59 - tisková zpráva


Dceřinná společnost Mittal Steel Ostrava úspěšně absolvovala velmi důležitý audit

 

Na konci března 2006 proběhl ve firmě NOVÁ HUŤ - Válcovna za studena, spol. s r.o. , která je členem skupiny Mittal Steel Ostrava a.s., kontrolní audit dle norem VDA 6.1 a ISO 9001:2000. Prověrku provedla renomovaná německá certifikační společnost TÜV Management Service GmbH, která konstatovala splnění všech požadavků norem s celkovým výsledkem 92,7 % bodů.

 

Firma NOVÁ HUŤ - Válcovna za studena je v segmentu plochých výrobků jediným nositelem certifikátu VDA 6.1 v rámci evropské části Mittal Steel Company N.V. Tento certifikát je nejcennějším, který kdy ostravská firma získala a je nezbytným předpokladem pro dodávky do automobilového průmyslu. V současnosti dodávky do tohoto segmentu tvoří cca 30 % celkového objemu tržeb firmy. Válcovna už je také v kontaktu se společností Hyundai.

 

 

Tento úspěch firmy NOVÁ HUŤ - Válcovna za studena, spol. s r.o. je o to cennější, že auditor pan Michael Hermann z Mnichova posuzoval na žádost vedení válcovny systém jakosti již podle nejnáročnější komplexní normy pro dodávky do automobilového průmyslu ISO/TS 16949, která mimo systém jakosti zahrnuje i procesy v oblasti ochrany životního prostředí, bezpečnosti práce a finančního controllingu.

 

Dle sdělení auditora patří systém jakosti a systém managementu, dobudovaný ve společnosti NOVÁ HUŤ-Válcovna za studena, spol. s r.o. zvláště v posledních dvou letech k nejlepším v Evropě v segmentu hutních firem v tuzemsku i zahraničí.

 

Získání tohoto špičkového certifikátu je zcela v souladu s přijatou strategií studené válcovny a celé skupiny Mittal Steel Ostrava a.s., která plně reflektuje  současný bouřlivý rozvoj automobilového průmyslu a jeho subdodavatelů v souvislosti s realizovanými nebo připravovanými investicemi ve středoevropském regionu. 

 

 

Ing. Jana Dronská

Tisková mluvčí Mittal Steel Ostrava


 
 
Fotogalerie:   Drastická havárie octávie do stromu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose