www.car.cz
 

Jan Kopecký se mimořádně představí s C2 S1600
     14.4.2006 15:16 - Pavel Jelínek


Už pár týdnů se o tom v zákulisí tajně  šušká a nyní konečně je  vše potvrzeno- i když oficiální zpráva týmu  zatím chybí. Z víkendové Korsiky k nám  dorazila  zpráva, že Jan Kopecký skutečně pojede se zcela   novým vozem, než s jakým jsme ho  vídali dosud.

Stane se tak na Rallye Matador Tatry a Kopecký se zde o posledním dubnovém víkendu představí ve hbitém Citroenu C2 S1600. Zapůjčí mu ho jihlavský Martin Prokop, jezdící s ním  od letoška  velmi  úspěšně v rámci juniorského MS.

Kopecký již vloni střídal  tři  závodní auta a letos  střídal zatím  Fábii WRC a  Kit car. S WRCéčkem to je známá  historie a proto s ním nemůže startovat na  zmíněné slovenské soutěži, jejímž hlavním partnerem  je zároveň tradiční významný partner východočeského jezdce - Matador.

S Citroenem C2 S1600 mimochodem vloni získal titul Španěl Dani Sordo, letos ním ziskem zlata zazářil právě náš Martin Prokop a nejen on. Dohodě by nemělo zabránit  ani víkendové poničení C2ky na Korsice. Do startu Tater 2006 již bude opět v plné kondici.

Zřejmě se bude jednat o ojedinělý start Kopeckého  a Schovánka s tímto   vozem.

 

Mimochodem, pěkné fotky  z KORSIKY 2006 najdete  zde. Nafotil je Ivo Nesrovnal a ještě více  jich najdete na  jeho  webu www.vft-video.com


 
 
Fotogalerie:   Rallye Korsika 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose