www.car.cz
 

Chceš se stát závodníkem? Nový projekt Junior Racer je tady !!
     17.4.2006 11:13 - tisková zpráva


Každý mladý kluk, který se zajímá o motorismus by se rád alespoň jednou postavil na tu závodní dráhu se závodním vozem. Tento krásný sen se ovšem splní jen malému množství těchto nadšenců. Nemají potřebné finance na své začátky, které musí hradit sami a ukázat své dovednosti, aby si jich někdo všiml, ale ani to někdy nestačí. Proto je tu nový projekt Junior Racer!

 

Tento projekt, který je zaměřen především na budoucí jezdce ve věku 15-25 let, hledá v podobě konkurzu talenty!. Konkurz je zaměřen hodně všestranně a ten nejlepší musí být opravdu nejlepší. V odborné porotě, která bude posuzovat jednotlivé disciplíny a jezdce je muž, který zasvětil motorismu opravdu mnoho.

 

Účastník závodů do vrchů, okruhů s tahači Liaz, rally a pouštních rally jako Dakar a Faraóny je známkou kvality = Pavel Svoboda. Druhým patronem se stal Martin Matzke, který letos vstoupí do nově vzniklého BMW 1 Challenge a má za sebou Národní formuli 1400 a rakouské mistrovství Formel Lista Masters.

 

Konkurz bude probíhat 20.5.2006 a přihlášky lze zasílat do středy 17.05.2006. Vše se uskuteční na letišti v Hoškovicích s půjčenými vozy, což zaručuje vyrovnanost. Bude zábava, hrát kapela, prostě mega show s tím nejlepším pro výherce – vyhraje dva závody do vrchů v zajištěném voze od pořadatelů = Ford Fiesta okruhové verze!

 

Více na www.junior-racer.wz.cz .

 

team Junior Racer


 
 
Fotogalerie:   Agrotec Würth rally Hustopeče 2006 od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose