www.car.cz
 

Nečekaný hustopečský bronz pro Michaela Michala a Zofi tým
     21.4.2006 12:03 - tisková zpráva


Vpravdě nečekanou trofej si z Hustopečí přivezli na jih Čech Michael Michal s Michalem Pavlíčkem. Týmová jednička Václav Stejskal z pracovních i zdravotních důvodů svůj start odvolal, ale soutěž si utéct samozřejmě nenechal a udělal dobře.

 

Ve třídě enkových dvoulitrů se při Agrotec rally sešlo na startu sedm statečných posádek. Přesněji řečeno, šestice mužů za volanty byla doplněna jednou ženou, Pavlou Třebínovou. Nástrahy tratě si vybraly svou daň v podobě odstoupení po havárii, nebo technické poruše u trojice z nich. Zbylé kvarteto si pak muselo rozdělit tři místa na stupních vítězů a na jednoho čekal Černý Petr v podobě nepopulárního, ale stále bodovaného čtvrtého místa.

Michael Michal s Michalem Pavlíčkem s Renaultem Clio Sport připravovaným ZOFI Rally Teamem z Blatné, se dokázali s tratí vyrovnat, nepadli do žádné z nastražených klouzavých pastí a když postupně museli opustit výsledkovou listinu Martin Rada i Jiří Krajčík, vylouplo se jejich zeleno-stříbrné clio na třetím místě ve třídě N3.

Štěstí přeje připraveným a oba Jihočeši připraveni byli. Dokázali zaskočit za svého nestartujícího kolegu Václava Stejskala. K jeho stříbru z Okříšek přidali bronz z Hustopečí a dosáhli svého zatím největšího úspěchu v rallysprintech.

 

Milan Hauer

Motosport-review.cz


 
 
Fotogalerie:   Rallyesprint Hustopeče 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose