www.car.cz
 

Scania pověřila společnost Dimension Data nahrazením sítě
     25.4.2006 15:30 - tisková zpráva


Scania pověřila společnost Dimension Data nahrazením sítě
Dimension Data instaluje platformu Cisco

Praha, 25. dubna 2006 — Společnost Dimension Data, globální poskytovatel řešení a služeb IT, získala od společnosti Scania Infomate zakázku na výměnu jádra sítě v ústředí koncernu Scania ve švédském městě Södertälje.  Klíčovým faktorem, který přesvědčil společnost Scania Infomate, byla technická způsobilost a globální dodavatelský model společnosti Dimension Data.

Hlavním motivem rozhodnutí společnosti Scania nahradit celé jádro sítě platformou Cisco byla globální standardizace a snaha o nižší provozní náklady.

Projekt byl zahájen před rokem a měl by být dokončen do konce roku 2006.  Společnost Dimension Data v průběhu roku postupně nahradí existující technologie řešením založeným na produktech Cisco.

„Vzhledem k naprosto nedostačující kapacitě a stáří existující sítě jsme se ji rozhodli modernizovat a zvolili jsme cestu společnosti Cisco. Implementace platformy Cisco nám také usnadní propojení našich provozů ve Švédsku s globální infrastrukturou koncernu Scania, která je na mnoha místech také postavena na technologiích Cisco,“ řekl Bo Palmblad, produktový manažer společnosti Scania Infomate.

Kontrakt se společností Scania Infomate zahrnuje všechny firmy koncernu Scania Group.  Jedním z cílů společnosti Scania Infomate je standardizovat globální infrastrukturu na platformě Cisco za účelem úspory globálních provozních nákladů a optimalizace provozu. Nový systém dále umožní lepší přístup ke službám a informacím.

„Společnost Dimension Data je schopna uspokojit naše potřeby, zejména pak z pohledu globální standardizace. Je to velká globální firma stejně jako Scania. Společnost působí ve většině zemí, kde i Scania podniká. Navíc jsme v minulosti byli s prací společnosti Dimension Data spokojeni,“ říká Bo Palmblad.

Scania už dříve pověřila společnost Dimension Data instalací komunikačních zařízení a zajištěním souvisejících služeb. Dimension Data jí také pomáhala s návrhem sítě a nahrazením jiných důležitých sítí.

„Velice nás těší, že nám Scania svěřila projekt modernizace sítě. Technickou odborností a globálním pokrytím jsme společnost Scania Infomate přesvědčili, že jsme skutečně nejlepší volbou pro řešení jejich potřeb. Jsem přesvědčen, že Scania Infomate rychle zaregistruje výhody moderní sítě Cisco, zejména s ohledem na služby, technickou podporu a provozní služby, kde Cisco společně s námi používá robustní model dodávek,“ říká Petter Westerberg, globální account manažer společnosti Dimension Data.

Scania je předním světovým výrobcem nákladních vozů, autobusů, průmyslových a námořních motorů.

O společnosti Dimension Data
Dimension Data (LSE:DDT) jako poskytovatel specializovaných služeb a řešení IT pomáhá klientům plánovat, budovat a podporovat jejich infrastruktury IT. S využitím své odbornosti v oblasti sítí, zabezpečení, operačních prostředí, úložných řešení, technologií kontaktních center a schopností v oblasti poradenství, integrace a řízených služeb vytváří řešení přizpůsobená potřebám klientů.
Další informace o společnosti najdete na www.dimensiondata.cz.

PR


 
 
Fotogalerie:   Oceněné foto fotosoutěže Rallye Tatry 2005

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose