www.car.cz
 

Aktuálně z MotoGP : novým partnerem je pivovar
     tisková zpráva


Společnost Dorna Sports včera veřejně oznámila, že uzavřela smlouvu s novým partnerem, kterým je Veltins, jeden z nejznámějších německých pivovarů. Smlouvou společnost získá generální sponzorství německé Grand Prix, která se bude konat 18. července 2004 na Sachsenringu.

Oficiální název podniku tedy bude Veltins Motorrad Grand Prix Deutschland a Veltins se zde rovněž stane generálním dodavatelem piva.

Participace pivovaru Veltins v seriálu MotoGP bude rozšířena i na další oblasti: současně bude sponzorem televizního vysílání v Německu na stanici RTL a také doplňkového závodu při Grand Prix – BMW Boxer Cupu.

Výkonný ředitel společnosti Dorna Sports k tomu dodává: „Všichni víme, že Německo je klíčovou zemí, kde se šampionát MotoGP začal etablovat. Příchod silných finančních partnerů, ke kterým Veltins patří, znamená, že jdeme správnou cestou.“

AMD Brno / DORNA


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose