www.car.cz
 

Vršeckého patent na vítězství mezi trucky
     3.5.2006 06:21 - tisková zpráva


Patent na vítězné začátky má vedoucí muž průběžného pořadí Evropského poháru tahačů David Vršecký. Posuďte sami. V roce 2004 vyhrál ve třídě Super Race Truck v Assenu, v letech 2005-06 triumfoval pro změnu v první pohárové jízdě v Barceloně.

Navíc ve dvou z těchto svých tří vítězství (Assen, Barcelona 2006) dojel vždy na druhém místě některý z jeho týmových kolegů! V roce 2004 doprovodil Davida na stupně vítězů Ludovic Faure, letos s ním slavil double Gerd Koerber. „Kterého z vítězství si cením víc? Těžko říct,“ odpovídá David Vršecký.

V Assenu mě na mokru stíhal Ludo Faure. Musel jsem bojovat až do konce. Ludovic totiž přišel do týmu s pověstí hodně tvrdého a hlavně nevyzpytatelného jezdce. Nevěděl jsem, co od něj můžu čekat. “ Letos v Barceloně vedl David v okamžiku, kdy se Gerd přehnal přes Albaceteho o více než deset sekund. A tak si mohl dovolit zvolnit.

„Řekl bych, že z barcelonského double mám přece jen trochu větší radost. Celou zimu jsme dřeli, pohled na dvě Buggyry na prvních dvou místech přinesl dokonalé zadostiučinění.“ Co se vynikajících vstupů do sezóny týče, nezná David zaručený recept.

Možná je to dáno hodně dlouhou zimou. Musím přiznat, že i když jsme prakticky od ledna intenzivně testovali, závod je závod. Někdy na začátku března stříhám metr, nemůžu se dočkat začátku šampionátu. Ostatní jezdci se asi tolik netěší.“

 

PR Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Histo Cup 2006 v rámci jarní ceny Brna, foto Marek Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose