www.car.cz
 

ARRH TEAM se svými alfami zahájil v Jarním Brně úspěšně sezónu
     4.5.2006 10:51 - tisková zpráva


ALFA ROMEO RACING HARDWARE TEAM ZAHÁJIL SEZONU V BRNĚ…

 

  Jarní cena Brna 2006 zahájila Mezinárodní mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruhu. Počasí závodníkům nepřálo a prakticky od pátku odpoledne až do neděle nepřetržitě pršelo. Podmínky důkladně prověřili všechny jezdce a celý team.

 

  V sobotním závodě nastoupila ověřená dvojice Robert Lucák a Zdeněk Duda k vytrvalostnímu závodu na tři hodiny s novým vozem Alfa Romeo 147 GTA. V Divizi 4 do 2000cc projela cílem na čtvrté pozici a celkově skončila na 13. místě z 46. startujících. Posádka Lasha Menabde a Jan Flemr nastoupila ke svému prvnímu vytrvalostnímu závodu a atakovala dokonce šestou pozici. Bohužel jeden výlet z trati a neplánovaná zastávka odsunula tuto posádku na 11. místo, což za daných podmínek je velmi slušný výsledek. Cílem pro tuto posádku bylo především dokončit závod a posbírat co nejvíce zkušeností.

 

V nedělním sprint závodě na 10 kol nastoupil také nově i Robert Lucák, který loni jezdil pouze vytrvalostní závody a dojel na 7. místě. a Zdeněk Duda skončil na výborném 5. místě. Celý závod provázel několik kolizí konkurentů a je velmi důležité, že oba jezdci závod dokončili bez výletů mimo trať a posbírali tak body do celkového hodnocení, jelikož většina z našich vážných soupeřů závod nedokončila.

 

Další závody proběhnou v termínu 12.-14.5.2006 v Mostě, kde nastoupí již také Vladimír Franc s třetím vozem Alfa Romeo 147 E2000.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2006-Divize 4

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose