www.car.cz
 

Kenneth Hansen míří po skvělém testování nové C4 do Portugalska
     4.5.2006 18:31 - tisková zpráva


Magny Cours, Francie, 3.května 2006

Kenneth Hansen se s důvěrou těší na první podnik FIA ME v Rallycrossu, který se jede tento víkend v Portugalsku. S novou zbraní, Citroenem C4 se chce pokusit letos o zisk 14. titulu mistra evropy, to je jeho hlavní motivací.

- Testy, které jsme teď absolvovali se vydařily dokonce lépe než jsme očekávali, říká Kenneth optimisticky. Nový vůz je vždy nový vůz a tak se samozřejmě musí počítat s určitými problémy při hledání správného nastavení.
- Ale mohu potvrdit, že jsme se setkali skutečně pouze s minimem problémů, klepe Kennteh s úsměvem na dřevo.

Už od prvního momentu se Kenneth cítil ve voze velmi dobře a  jeho naděje, že bude moci hned začít bojovat o jedno z míst na pódiu se značně zvýšily poté, co poznal, jak lehce se s vozem sžívá.

Náš tým je nyní stále v Magny Cours ve Francii, kde dokončuje poslední testování před přesunem do Lousady do Portugalska. I když od dokončení vozu nebylo mnoho času na přípravy, Kenneth si věří, že je dobře připraven k boji.

- Necítím se být pod tlakem, i když já osobně chci vždy vyhrát, říká úřadující mistr Evropy. To co chci dokázat je, že jsme jako tým připravili do soutěže téměř netestovaný vůz, který má ale vítězné ambice.

V neděli večer se ukáže kdo spolu s Kennthem splní svůj cíl v prvním kole letošního ME.

Další info na  www.hansen-motorsport.se

 

 

    PR


 
 
Fotogalerie:   ME vrchařů na zmoklém Rechbergu od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose