www.car.cz
 

Prototypy budou mít nakonec svůj pohár
     Pavel Jelínek


Pohár serveru www.vrchy.com pro sportovní prototypy

Základní informace Pohár 04/01

Článek 1 - Ustanovení
Vzhledem k tomu, že došlo ke zrušení účasti sportovních prototypů ze závodů DIVIZE 4 mezinárodního okruhového mistrovství, rozhodli jsme se, že alespoň v rámci našich možností vypíšeme Pohár pro sportovní prototypy. Znamená to, že vytvoříme vlastní hodnocení podniků, které jsou pro prototypy na okruzích dostupné a podle získaných bodů vyhlásíme konečné pořadí poháru a odměníme jezdce v pořadí. Uvidíme, jak letošní rok bude fungovat a zda se podaří například v rámci některého okruhového klání na našich okruzích uspořádat závod výhradně pro české jezdce sportovních prototypů. To už by byla asi spíše hudba budoucnosti.

Článek 2 - Pravidla
Základní návrh pravidel pro letošní ročník Poháru pro sportovní prototypy (dále jen Pohár):

Článek 2a - Účastníci
Do Poháru se budou počítat pouze jezdci s českou licencí v rámci všech podniků, které budou u nás uspořádány na okruzích. Žádný vstupní poplatek na sezónu ani jiné poplatky nejsou stanoveny. Jezdcům však bude nabídnuta malé samolepka www.vrchy.com pro zviditelnění na voze, pro propagaci mateřského serveru vypsaného Poháru.

Článek 2b - Závody
Dále budou do Poháru započítány i závody mimo území ČR, pokud alespoň 3 jezdci s českou licencí nastoupí do měřeného tréninku.

Článek 3 – Kalendář závodů

Předpokládaný kalendář závodů v roce 2004:
1.5. – Brno (SCC)
2.5. – Brno (SCC)
16.5. – Most (Interserie Endurance 100 Trophy)
14.8. – Most (SCC)
15.8. – Most (SCC)
22.8. – Most (Interserie Endurance 100 Trophy)
+ oficiální okruhové podniky splňující článek 2b - Závody

Článek 4 – Bodování

Systém bodování bude 9-6-4-3-2-1-0,5 a každý další klasifikovaný jezdec v cíli obdrží 0,5 bodů (po vzoru ME do vrchu, kde všichni klasifikovaní obdrží alespoň 1 bod). Za klasifikovaného jezdce je považován každý, kdo najede alespoň 70% vítězného vozu Poháru (nikoliv absolutního vítěze závodu) bez ohledu na to, zda projede či neprojede cílovou čárou.

Článek 5 – Pořadí

Průběžné pořadí Poháru bude pravidelně zveřejněno na stránkách „promotéra“ www.vrchy.com.

Článek 6 – Vyhlášení výsledků Poháru pro sportovní prototypy 2004

Místo a čas závěrečného vyhlášení výsledků bude včas oznámeno.

Článek 7 – Promotion

Za každou připomínku, podnět či zájem o sponzorství prosím piště na email pohar@vrchy.com nejpozději do 25.4.2004, kdy budou podmínky a regule pro letošní rok uzavřeny. Sponzorství lze samozřejmě domluvit kdykoliv během roku. V případě, že se nepodaří během roku generálního sponzora zajistit, zůstává server www.vrchy.com jediným oficiálním sponzorem Poháru.


V Ostravě dne 7.4.2004, www.vrchy.com, Roman Krejčí

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose