www.car.cz
 

Jarní MotorTechna Brno na Výstavišti již v sobotu
     Pavel Jelínek


Informace pro návštěvníky
Brány BVV se pro návštěvníky otevřou v sobotu 10. 4. 2004 v 8 hod.
Vstup pro pěší branou číslo 7, parkování bude umožněno na volné ploše R1 v areálu výstaviště (vjezd branou číslo 8).
Návštěvnická vstupenka 50,- Kč
Parkování auto 50,- Kč
Parkování moto 30,- Kč

• automobily
• motocykly
• součástky a náhradní díly
• dokumentace a literatura
• sběratelské předměty
• ...atd.


Informace pro prodávající
Příjezd pro prodávající:
pátek 9. 4. 2004 od 16 do 21 hod.
sobota 10. 4. 2004 od 6 hod.
Odjezd prodávajících bude umožněn až po 14 hod.
V době od pátku 9. 4. od 21 hod. do soboty 10. 4. do 6 hod. nebude umožněn vjezd do areálu BVV.

Prodejci uvnitř pavilonu Z
Vjezd do pavilonu bude umožněn jen za účelem dovozu a odvozu zboží. V pátek do 20 hod. a v sobotu od 6 do 7.30 hod. Po složení je nutno auto zaparkovat na vyhrazeném parkovišti. Prostor pavilonu Z bude pro jakýkoliv vstup uzamčen v době od pátku od 21 hod. do soboty 6 hod.
V pavilonu je přísný zákaz kouření a manipulace s otevřeným ohněm, včetně propanbutanových spotřebičů.


Prodejci na volných plochách pavilonu Z
Musí zohlednit skutečnost, že na zaplacené ploše musí mít zaparkovaný automobil, popř. i s vlekem a nesmí s vystavovaným zbožím zasahovat mimo označený prostor.

Informace pro veterán kluby
Jednotlivé kluby mají možnost bezplatného pronájmu plochy pro propagaci svých akcí, aktivit a výstavu vozidel. V těchto prostorách nelze provádět prodej součástek.

Loňský rok byl premiérový pro milovníky "vetránů" v areálu brněnského výstaviště. Bylo to poprvé po několika letech, co se tato významná mezinárodní akce stěhovala z areálu brněnského letiště do nových prostor.

Toto stěhování se zpočátku setkalo jen u několika firem s příznivým ohlasem, ale nakonec si účastníci akci velmi pochvalovali a vysoká návštěvnost je toho nejlepším důkazem.

Pořadatelé si zvolili halu Z a přilehlé volné plochy VP P a VP R, které jim umožnili uspořádat tuto akci na jednom místě a nabídnout tak návštěvníkům ucelený přehled o všech účastnících.

Akce se konala za mezinárodní účasti příznivců z Německa, Finska, Polska, Slovenska a dalších evropských zemí.

Hala Z byla z velké části obsazena výstavou veteránů, a to nejen osobních vozidel, ale i motocyklů a jiných dopravních prostředků. Prezentovali se zde nejen majitelé soukromých sbírek, ale i expozice vozidel v majetku Technického muzea v Brně. Zbytek plochy v hale byl obsazen prodejci náhradních dílů, příslušenství a doplňků.

Na volných plochách P a R byly umístěny stánky prodejců náhradních dílů, příslušenství, literatury a doplňků nejen pro majitele veteránů. Také zde byla možnost zakoupit veterána před renovací.

Pro letošní rok již byly stanoveny termíny. Pro jarní Motortechnu na 10. 04. 2004 a pro podzimní Motortechnu na 23. 10. 2004. Pro jarní termín konání byla určena hala F a volné plochy F, K a P. 

aktuální informace na: www.motortechna.cz



 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose