www.car.cz
 

Výjimečný jako Altea, jedinečný jako Rebel
     11.5.2006 10:06 - tisková zpráva


BOHATÁ VÝBAVA AKČNÍHO MODELU SE ZVÝHODNĚNÍM AŽ 65 500 Kč
 
Nabídku značky SEAT obohacuje akční model Altea Rebel, nabízející atraktivní rozšířenou výbavu v hodnotě 65 500 Kč, kterou lze v případě financování prostřednictvím SEAT Leasingu od ŠkoFINu získat zcela zdarma*) . Tento „bouřlivák ve smokingu“ zdůrazňuje nekonvenční a sportovní image modelu Altea, přičemž k jeho jedinečným vlastnostem přidává řadu atraktivních prvků, které podtrhují zejména sportovní charakter vozu a zvyšují komfort a bezpečnost jízdy.
 
U akčního modelu Rebel zaujmou už na první pohled efektní 16palcová litá kola GAIA, zatmavená skla od sloupku B a čalounění s efektním designem PAPAIA. Komfort řízení zvyšuje elektrické ovládání zrcátek i všech oken. Pohodu v interiéru zajišťuje výkonná automatická klimatizace Climatronic a kvalitní autorádio s přehrávači CD a MP3, vybavené šesti reproduktory a ovládáním na volantu. Výbavu paketu Rebel doplňují přední mlhovky. Na výběr se nabízejí motory 1.6/102 k a 1.9 TDI/105 k.
 
Uvedení modelu SEAT Altea předznamenalo vznik nové třídy vozů MSV (Multi Sports Vehicle), tedy všestranného rodinného vozu se sportovním šarmem. Altea si bere hodně ze segmentu velkoprostorových vozů, přidává však to, co je charakteristické pro všechny modely značky SEAT – sportovního ducha, výjimečný design a především skvělé jízdní vlastnosti.
 
V sériové výbavě všech verzí SEATu Altea přispívá k aktivní bezpečnosti dokonale řešený podvozek systému Agile Chassis s elektromechanickým řízením a víceprvkovou zadní nápravou, brzdný systém s ABS a dvojitým posilovačem, protiprokluzový systém TCS i výběr výkonných motorů.

Pasivní bezpečnost „pětihvězičkové“ Altey zajišťuje už v základním provedení šest airbagů, výškově i podélně nastavitelný volant, komfortní, v širokém rozsahu nastavitelná sedadla a další užitečné prvky. Nezanedbatelný je i variabilní zavazadlový prostor. Posuvná zadní lavice umožňuje zvětšení jeho objemu ze základních 409 litrů na 510 litrů, při sklopených zadních sedadlech pak až na pozoruhodných 1320 litrů.
 
 
*)  Nabídka platí při financování formou SEAT Leasingu od ŠkoFINu, jinak za příplatek
20 500 Kč. Benefit pro zákazníka činí v případě platby v hotovosti 45 000 Kč.

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní Brno 2006, D4, foto Michal Kopeček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose