www.car.cz
 

Na Vysočině termínová kolize
     Pavel Jelínek


Motoristická sezóna  se nám pomalu  rozjíždí, akcí  v kalendáři přibývá.  Bohužel došlo k tomu, co je  téměř běžné a  co je zřejmě neřešitelné - byť ke  škodě pořadatelů a nižších návštěv na jejich akcích. Divák se holt  nerozkrájí a  může vyrazit jenom na jednu z akcí.

Velikonoční víkend si totiž vybrali jednak pořadatelé Rallye Pelhřimov, která se pojede  v sobotu , ale také pořadatelé akce  Jihlavská bahna, která je v plánu pro změnu v okolí Jihlavy.  Na neděli pak je naplánován ještě úvodní motokrosový podnik v Pacově, což je  rovněž na Vysočině.

V sobotu se navíc  koná ještě Motortechna - burza  veteránistů a  také úvodní podnik minibajků v Brně na Masarykově okruhu.

Podobné  kolize termínů nás  čekají třeba i na přelomu  dubna a  května, kdy se jede zároveň Jarní cena Brna a Valašská  rallye, či o pár týdnů později, kdy se  rallye Český Krumlov kryje se závodem FIA  GT a  ME  cestovních  vozů v Brně. A tak by  šlo pokračovat ....

Pěkné velikonoce


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose