www.car.cz
 

Škoda každé rány. Antonio Albacete v šoku.
     tisková zpráva


Ani minuta nazmar
I přes úspěch v Assenu se tým Buggyry rozhodl dohánět přes tento víkend testovací manko, které vzniklo v důsledku zimní dubajské mise. Proto se bude zítra od 9.00 do cca 13 hodin se bude v Mostě usilovně testovat. Za tímto účelem dorazí dnes večer z Francie i nový člen týmu Ludovic Faure, který svůj první start za volantem Buggyry proměnil v zisk poháru za druhé místo.

Spolu s ním přiletí i jeho manažer Charles Houllier, který bude v Praze jednat s partnery Buggyry ohledně jejich možností proniknout na španělský (v loňském roce francouzský manažer šéfoval tým Cepsa), ale zejména francouzský trh. Zatímco se bude Ludovic spíše seznamovat s novým vozem, David Vršecký v rámci testování prověří šasi a pneumatiky. V úterý 13. dubna pak první část týmu vyrazí do Barcelony, kde se příští víkend pojede druhý podnik EP.


Škoda každé rány
Vzhledem k tomu, že Velikonoce jsou snad jediným svátkem v roce, kdy si lze fyzicky a beztrestně vyřídit celoroční účet se svou partnerkou, těší se tento svátek v týmu Buggyry značné popularitě. Důkazem budiž přání kuchaře Karla Friče, který podle všeho odvrhl pomlázku, neboť si již do Holandska objednal půlmetrovou pružnou hadici, přičemž jeho vysvětlení, že ji potřebuje do kuchyně, nebral vážně snad vůbec nikdo. Bohužel ne všichni členové Buggyry budou moci nastoupit v pondělí v plné síle.

Ruda Teichert má ruku v sádře, zatímco Karel Kříž laboruje již rok s křížovými vazy a je tudíž nepravděpodobné, že by svou prchající partnerku dohonil. Velikonoce se rovněž netýkají Martina Koloce. Pomineme-li skutečnost, že jeho žena Jovannah je v jiném stavu a výprask není zřejmě zrovna tím pravým ořechovým, panuje v Dubaji režim prakticky neumožňující ani náznak ženské rebelie, v důsledku čehož ztrácí Velikonoce na významu.


Antonio v šoku
Španělský jezdec Buggyry Antonio Albacete to nemá jednoduché. V neděli ho vystřelil z trati Markus Oestreich, ve úterý pak jeho Real Madrid vypadl již ve čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů, což pro Antonia, jinak velkého fanouška bílého baletu představuje velkou ránu. Zvláště pak, když se následující závod EP jede v Barceloně, kde se Real těší stejné popularitě, jako ruský soubor písní a tanců Alexandrovci v rockovém klubu Mekka. O to více ale Albacate připravuje svým tým CEPSA na utkání s výběrem Buggyry, které by se mělo uskutečnit na neutrální půdě v Nogaru. Jen pro upřesnění výsledek z loňského roku: CEPSA verusus BUGGYRA 0:7!

buggyra

oficiální stránky  týmu: www.buggyra.com


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose