www.car.cz
 

Španělský triumf Dana Michla. Nyní směr Rampa da Serra Da Estrela
     15.5.2006 14:01 - tisková zpráva


Skupina A evropských vrchařských závodů cestovních automobilů ve svém druhém závodě Subida International Al Fito ve Španělsku, přivítala ve vítězném cíli českého jezdce Dana Michla jedoucího s vozem Škoda Octávia KitCar.

 

Po vítězném premiérovém Rechbergu ME ZAV letošního roku, je to již druhý primát v pořadí brněnského závodníka, který má se svým jezdecky aktivním otcem společný cíl obsadit vrcholové příčky evropského mistrovství ve svých skupinách.

 

Dan Michl prostřednictvím 280 koňských sil své Octávie zvítězil v první jízdě závodu, kdy nejbližšímu soupeři ujel takřka o vteřinu a své dominantní postavení potvrdil i druhou vítěznou jízdou ve které mu na druhém místě sekundoval český jezdec Malý s téměř obdobným odstupem.

 

Dan Michl nejenže po dvou závodech vévodí s plným bodovým ziskem skupině A, ale je i též spoluvlastníkem průběžného prvenství v kategorii 1.

 

Mladší odnož úspěšné závodní značky Michl se přesouvá s optimistickými ambicemi do dalšího dějiště vrchařského závodu Rampa da Serra Da Estrela v Portugalsku, jehož start se uskuteční v předposlední květnové neděli.

 

Jiří Řezáč


 
 
Fotogalerie:   Rali Transiberico 2006 podruhé, foto Filip Holec

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose