www.car.cz
 

Buggyra se chystá na druhý závod. Víra v lepší misanské zítřky
     18.5.2006 12:52 - tisková zpráva


Ač je to k nevíře, je okruh v italském Misanu, na kterém se pojede příští víkend druhý podnik letošního EP tahačů jediným, na kterém se dosud nepodařilo zvítězit ani jednomu z jezdců týmu Buggyra International Racing Systém. Gerd Koerber byl v Misanu v letech 2002-2003 vždy třetí. Jeho týmový druh David Vršecký si pak dojel pro bronzový věnec minulý rok v sobotním závodě.

„Skutečně nevím, čím to. Je pravda, že Misano považuji za poněkud jednoduchý okruh, ale racionální vysvětlení toho, proč se mi zrovna v Itálii nedaří nemám,“ říká Gerd Koerber. „Jenom si pamatuji, že jsem v roce 2003 slavil v Misanu své čtyřicáté narozeniny a oslava se poněkud protáhla. O to větší motivaci vyhrát mám letos,“ doplnil Koerber, který jinak s Buggyrou triumfoval na všech okruzích, na kterých se letos jede seriál EP.

Bilance vedoucího muže průběžného pořadí Davida Vršeckého je v tomto ohledu poněkud skromnější, ani on si však nedokáže misanskou nepřízeň truckového osudu vysvětlit. „Souhlasím s Gerdem v tom, že se jedná o primitivní okruh, který mi nic moc neříká,“ tvrdí Vršecký, který do Misana letos přijede stejně jako v roce 2004 na vedoucím místě šampionátu.

„Tak ten závod mi snad ani nepřipomínejte. Nic se nedařilo, v pohárovém závodě jsem se vyhýbal obrovité olejové kaluži a za tento svůj čin jsem byl odměněn penalizaci. Letos to bude určitě lepší.“

 

Buggyra

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallyesprint Tíšnov 2006 od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose