www.car.cz
 

Inovativní technologie pro likvidaci autovraků na veletrhu AUTOTEC 2006
     19.5.2006 07:38 - Pavel Jelínek


Společnost RPJ International představí na letošním veletrhu AUTOTEC speciální zařízení a přístroje SEDA, které dokáží odstranit téměř všechny kapaliny z autovraků, a to rychlým a efektivním způsobem.

Patnáct let zkušeností, výzkumu, vývoje a 1 500 vybavených autovrakovišť řadí firmu SEDA k lídrům trhu. V úzké spolupráci s úřady a vrakovišti se podařilo vytvořit nejmodernější řešení pro likvidaci autovraků. Společnost SEDA vyvinula zařízení, se kterým lze z autovraku odstranit 98% kapalin za pouhých 15 minut.

Touto patentovanou inovativní technologií, jako například integrovanou kontrolou kvality pohonných hmot, nebo jedinečným systémem stlačeného vzduchu-vakua, vyvinutou firmou SEDA je práce mnohem efektivnější.

Systém splňuje přísná bezpečnostní kritéria a získal certifikát TÜV, CE a GS. Zároveň částečně splňuje přísné specifikace ATEX. 


PR  BVV


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose