www.car.cz
 

Enge s Astonem připraven na další závod ALMS na okruhu Mid-Ohio
     19.5.2006 16:56 - tisková zpráva


Okruh Mid-Ohio hostí třetí závod American Le Mans Serie, ve startovním poli nebude znovu chybět tovární tým Aston Martin Racing s českým jezdcem Tomášem Engem.

Závod v Mid-Ohiu následuje hned v týdnu po podniku v Houstonu, celkově jde o třetí závod letošní série ALMS. Trať je pro Engeho i Aston Martin Racing neznámou, na druhou stranu tento fakt trochu neguje nedávno položený nový asfaltový koberec, takže otázka přilnavosti je pro neznámou pro všechny.

Český jezdec se znovu představí s Darrenem Turnerem v zeleném voze Aston Martin DBR9 se startovním číslem 007. V předchozích dvou závodech ALMS dojeli vždy třetí. Závod na dvě hodiny a pětačtyřicet minut startuje neděli v pravé poledne místního času.

Tomáš Enge: „Mid-Ohio mi trochu připomíná Lagunu Seca, kterou mám rád. Je to úplně jiná trať, než na jaké jsme jeli minulý víkend v Houstonu a měla by nám více vyhovovat. Budeme mít také daleko větší časový prostor na trénink, což by nám mělo také pomoci. Soupeři budou určitě opět silní, ale do každého závodu jdeme s maximálními cíli a tento není výjimkou“.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Superstar Petr Bende na Zámeckém vrchu od J. Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose