www.car.cz
 

Sardínie 2006: Jan Kopecký nezačal dobře, ale nastoupí do druhé etapy
     19.5.2006 19:49 - tisková zpráva


Náročná Rally Sardinia nezačala pro posádku Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký v tradičním složení Jan Kopecký-Filip Schovánek vůbec šťastně. Porucha snímače otáček motoru zastavila vůz Škoda Fabia WRC již v úvodu první rychlostní zkoušky. Drobnou technickou závadu se podařilo odstranit a Jan Kopecký s Filipem Schovánkem nastoupí na start sobotní etapy.

Na start v Rally Sardinia jsem se nemírně těšil, neboť je tato soutěž náročná, ale zároveň krásná.

Bohužel na čtvrtém kilometru úvodní rychlostní zkoušky porucha snímače otáček motoru zastavila chod motoru. Navíc v tomto úseku nebylo dost místa a my jsme museli vůz opravovat v příkopu. Bylo to velmi komplikované, neboť bylo třeba myslet během opravy i na vlastní bezpečnost. Vůz stál téměř na trati rychlostní zkoušky plné kamení a hlídali jsme z tohoto důvodu i průjezdy ostatních posádek.

Nakonec se nám podařilo vlastními silami závadu odstranit. Nestihli jsme však opravu během časového limitu patnácti minut a nemohli jsme již dál pokračovat v soutěži. V servisní zóně se pracovalo na stoprocentním odstranění technického problému a pro sobotní etapu je vůz Škoda Fabia WRC připraven. V Rally Sardinia budeme pokračovat a do sobotní etapy odstartujeme,“ řekl po páteční etapě Jan Kopecký.

Ofic. stránky : www.CzechRallyTeam.com

PR


 
 
Fotogalerie:   Jan Kopecký, první den na Sardínii 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose