www.car.cz
 

Nové a vylepšené stránky Masarykova okruhu
     tisková zpráva


WEBOVÉ STRÁNKY AUTOMOTODROMU BRNO
V roce 2003 jsme přistoupili k vytvoření nových webových stránek společnosti a stanovili jsme si základní pravidla jejich fungování. Po ročním testování funkčnosti redakčního systému a ladění obsahové stránky, jsme nalezli mnoho nedostatků, které bylo třeba vylepšit.

V letošním roce jsme na začátku sezóny přistoupili k novému designu stránek i k úpravám v redakčním systému. Největší slabinou se však ukázala obsahová stránka věci, a proto jsme ve spolupráci s promotéry a vybranými spolupracovníky zahájili práce na co možná nejobsáhlejším informačním servisu. Filozofie byla jednoduchá: sledovat a přinášet události ze všech podniků, které se objeví i na našem okruhu. Dnes můžeme říci, že se tento projekt rozjel ke spokojenosti všech zúčastněných a v nadcházejících měsících bude ještě silnější.


Nadále platí, že v České republice budeme používat tradiční adresu www.automotodrombrno.cz  a pro zahraničí od letošního roku používáme novou doménu www.czechgp.com , zejména na podporu předprodeje vstupenek.

AMD Brno

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose