www.car.cz
 

Jakub Smrž v Le Mans na slušném desátém místě. Také Abrahám v cíli
     22.5.2006 08:05 - tisková zpráva


Grand Prix Francie, Le Mans
21. května – Závod

Karel Abraham
25. místo ( ztráta na prvního 1.05, 340 sec)   

Na start jsem vyjel v mokrých gumách. Trať začala trochu osychat a ještě na startovním roštu jsme je vyměnili za intemediate, jak přední tak i zadní gumu. Možná to nebylo úplně nejlepší. Start jsem pokazil, protože motorka nechtěla jet. Musel jsem znovu nastartovat a to mě dost zdrželo.

Ze začátku jsem musel předjet co nejvíce jezdců. Skupinka přede mnou mi hodně ujela. Celý závod jsem je doháněl, ke konci jsem je už skoro měl, ale nestihl jsem to. Dnešek mě mrzí a spokojen nejsem.” 

Jakub Smrž
10.místo
( ztráta na prvního 17,805 sec)

„Start se mi povedl, ale už v prvních kolech jsem se o několik  míst propadl. Hodně jsem ztrácel při akceleraci a při brzdění jsem se dokázal pouze dotáhnout na jezdce přede mnou. Byl jsem příliš daleko na to, abych je mohl předjíždět. Dost mě to mrzí, protože jsem měl na to, abych se pohyboval kolem 5. místa.

Podvozek fungoval perfektně a gumy jsme zvolili naprosto bezchybně. Samozřejmě mě trošku mrzí až „10“. místo, ale tenhle víkend vidím celkem pozitivně. Dobré kvalifikace, slušný závod, celý víkend bez pádu a co se týče nastavení, pořád je co zlepšovat.”

PR


 
 
Fotogalerie:   MotoGP 2006: Kuba a Karel v Číně

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose