www.car.cz
 

PŘEKVAPENÍ : Vojtěch s Palivcem !! Michal Ernst bude v Krumlově nuceně odpočívat
     22.5.2006 12:18 - tisková zpráva


Michal Ernst, spolujezdec Štěpána Vojtěcha, si zlomil pravou nohu. Pro nadcházející Rally Krumlov ho nahradí dlouholetý navigátor Tomáše Vojtěcha, Štěpán Palivec. V sobotu odpoledne si spolujezdec Czech OMV Rally Teamu způsobil zlomeninu pravé nohy. Ještě tentýž večer musel být podroben operaci.

Hrál jsem fotbal a uklouzl jsem. Banální příhoda, ale bohužel to dopadlo takhle. V pravé noze mám teď sedm šroubů,“ vysvětluje celou událost Michal. Czech OMV Rally Team tak musel během neděle řešit situaci týkající se obsazení postu navigátora. Volba nakonec padla na Štěpána Palivce, jenž byl dlouholetým spolujezdcem Tomáše Vojtěcha. Kromě závodních zkušeností, je důležitá jeho znalost zázemí a fungování celého teamu.

Jeho volba je pro nás nejlepší variantou. Zná perfektně vůz Peugeot 206WRC a má zkušenosti z této trati. Navíc spolu fungujeme i po osobní stránce, což je pro mne velmi důležité.“ komentuje nastalou situaci Štěpán Vojtěch.

Michal Ernst k tomu ještě dodává: "Že mě to mrzí je slabé slovo, ale Štěpán Palivec je stoprocentní profík. Je to nepříjemné, ale nemělo by to ohrozit výkon teamu.“

 

Czech OMV Rally Team

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Tišnov 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose