www.car.cz
 

Vítek Böhm se v Tišnově vrátil za volant, ale havaroval a nedojel
     25.5.2006 08:05 - tisková zpráva


Po neúčasti v Hustopečích usednul znovu za volant i Vítek Böhm. Se svou starší hondou patřící do třídy S vstupoval do tišnovského závodu s cílem změřit své síly s ostatními vozy ve třídě a pokusit se o co nejlepší výsledek.

 

Zajímavé poznatky měl do týmu donést i nový spolujezdec Petr Domin, kterého jsme mohli vidět v Okříškách vedle Petra Hozáka. Soutěž pro nově sestavenou posádku neprobíhala nijak špatně, přesto nebyl Böhm s časy plně spokojen. Na závěr navíc přišla nešťastná havárie.

 

 „V průběhu soutěže jsme byli jen napůl spokojeni. Byli jsme rádi, že držíme krok se  sunnym Jakuba Brázdy a že se při druhých průjezdech lepšíme, ale vůbec se nám nedařila RZ2. Nakonec jsem poprvé ve své kariéře pomačkal i plechy. Bylo to na RZ7 na místě, kde po předchozím dešti zůstal vlhký asfalt.

 

V levé zatáčce nám uklouznul zadek auta a v úzkém místě jsme narazili pravou stranou do kamenné zídky. Vzhledem k tomu, že se přitom ohnulo pravé přední rameno, nešlo už dál pokračovat,“ popsal odstoupení Jihlavan.

 

-vicky-


 
 
Fotogalerie:   Rallye Deutschland 2005, foto Martin Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose