www.car.cz
 

Štěpán Vojtěch obhájil loňské celkové vítězství v Českém Krumlově
     28.5.2006 07:36 - tisková zpráva


Ani poslední dvojice měřených testů již nezměnila absolutního vítěze 34. Rallye Český Krumlov, kterým se stal Štěpán Vojtěch na voze Peugeot 206 WRC. Štěpán Vojtěch obhájil loňské vítězství a na své soupeře si během dvanácti rychlostních zkoušek vybudoval téměř pětiminutový náskok. Není bez zajímavosti, že letošní českokrumlovské rychlostní zkoušky nemají jiného vítěze než Štěpána Vojtěcha.

 

Na druhém místě v absolutním pořadí a na prvním v kategorii produkčních automobilů se umístil Václav Pech a úspěšně tak završil premiéru svého nového Mitsubishi Lancer EVO IX na českém území. Na třetím místě absolutně a na druhém v kategorii produkčních vozů skončil rakouský jezdec Achim Mörtl jedoucí se Subaru Impreza Sti.

 

Boj o čtvrté místo absolutně a bronzové v kategorii produkčních vozů vyhrál nakonec Karel Trojan, který porazil Miroslava Jandíka o 1.6 vteřiny.

 

Vedoucí pozici ve skupině A udržel výborně jedoucí Josef Peták s Renaultem Clio S1600, na druhém Antonín Tlusťák s Citroënem Saxo Kit Car a na třetím místě polský jezdec Sebastian Frycz s Fiatem Punto S1600.

 

Vítězným jezdcem ve skupině N se stal po dnešním finiši Jaromír Tarabus s vozem Honda Civic VTi, na druhém místě Egon Smékal s Hondou Civic Type-R a na třetím místě dojel Jiří Trojan z domácího týmu ČK motosport, jedoucí na Volkswagenu Polo 1.6 GTI.

 

Vítězem skupiny S se stal Emil Triner se Škodou Fabia Kit Car.

 

 

 

Informace z RZ 11:

Marian Šín dojel do cíle zkoušky s poškozenou přední částí svého vozu

Jiří Vlček odstupuje na startu RZ 11kvůli poruše převodovky

 

Informace z RZ 12:

Dušan Kouřil byl v příkopě

Robert Vodička havaroval

Marian Šín odstupuje po RZ 12 kvůli poruše elektriky

Josef Koupal má technické problémy

Tiskové středisko 34. Rallye Český Krumlov © 2006
www.rallyekrumlov.cz, www.ckmotorsport.cz


 
 
Fotogalerie:   FIA GT Brno,pátek, foto Marek Repka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose