www.car.cz
 

V Brně díky vítěznému Janišovi zvítězil i projekt Humanity
     31.5.2006 18:21 - tisková zpráva


Jarek Janiš se při historicky prvním vítězství českého jezdce v šampionátu FIA-GT postaral i o skvělou propagaci projektu Humanity, jehož symbol vezl na svém voze Saleen S7R týmu Zakspeed.

Agentura BPA sport marketing a.s. se aktivně zapojila do podpory humanitárního projektu Humanity, za kterým stojí Česká obchodní inspekce a Svaz českých a moravských výrobních družstev. Princip projektu je velmi jednoduchý a zaměstnává zdravotně postižené osoby. Jedním z aktuálních celosvětových problémů je nárůst padělaného zboží, které v případě zabavení končí v České republice likvidací.

Projekt Humanity počítá s tím, že ze zabaveného zboží budou odstraněny všechny prvky chráněného duševního vlastnictví a místo nich budou označeny logem nadace Humanity. Následně budou podle požadavků distribuovány humanitárním organizacím na celém světě. Nadační fond Humanity bude zajišťovat financování nákladů spojených s odstraněním chráněných znaků.

Do projektu se hned od počátku zapojily známé osobnosti ze sportovního života. Projekt podporují všichni jezdci BPA sport marketing v čele s Tomášem Engem, Romanen Krestou a Jarkem Janišem. Právě posledně jmenovaný jako první závodil s vozem nesoucí symbol Humanity a v neděli vyhrál závod FIA GT v Brně.

BPA sport marketing rovněž zajistila podporu českého skokana Jakuba Jandy , dvojnásobné olympijské vítězsky ve vodním slalomu - Štěpánky Hilgertové, českého hokejového reprezentanta Jaroslava Hlinky, bývalého reprezentačního hokejového brankáře a současného generálního manažera hokejové Sparty, českého fotbalového reprezentanta a vítěze Ligy Mistrů Vladímíra Šmicra a také sportovních legend – legendárního fotbalisty Eusebia nebo Johna Surteese, který se jako jediný jezdec může pochlubit mistrovským titulem ze šampionátu silničních motocyklů a formule 1.

Antonín Charouz: „Máme velkou radost, že se propagace tohoto projektu setkala s takovým úspěchem a Jarek tomu pomohl svým triumfem. Reakce lidí od Zakspeedu i v paddocku byla velmi pozitivní a přislíbili pomoc při jeho propagaci. My budeme dále samozřejmě dále pokračovat v propagaci tohoto zajímavého humanitárního projektu, všechny naše vozy včetně závodů A1GP ponesou logo Humanity.“

BPA


 
 
Fotogalerie:   FIA GT Brno 2006, sobota, foto Pavel Procházka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose