www.car.cz
 

První etapa Orpi Maroc 2006 v okolí Erfoudu zkrácena.Tomeček spokojen
     31.5.2006 21:45 - tisková zpráva


zprávy z týmu Tomáše Tomečka
1. etapa

První etapa Orpi Maroc 2006 se měla jet ve tvaru smyčky v okolí Erfoudu. Původně naplánovaná trať však byla zkrácena a upravena, takže se jel dvakrát stejný okruh. Tomáš Tomeček speciálku zhodnotil slovy: "První okruh jsme jeli ostražitě, věnovali jsme se spíše testování našeho nově přestavěného vozidla a sledování jeho jízdních vlastností. Při absolvování druhého okruhu jsem na to už trochu šlápl. S vozidlem jsme prozatím spokojeni, uvidíme, jak se bude chovat v dalších etapách."

V době, kdy Tomeček telefonoval (17:30 našeho času, 15:30 marockého času), se spustila v Maroku písečná bouře. "Fouká prudký vítr a žene s sebou písek a prach. Ten se dostává všude pod oblečení, je to nepříjemné. Viditelnost je maximálně 100 m. Obloha je zatažená, ale i přesto je tu teplota okolo 35 stupňů," přiblížil Tomáš pro nás poměrně neznámý meteorologický úkaz. I přesto však naši posádku čekala ještě běžná údržba vozidla.

Zítra je připraveno pro účastníky marocké rally celkem 475 km z Erfoudu do Ain Beni Matharu, z toho se 357 km pojede jako speciální úsek.

Zuzana Nohavicová, LRT


PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Sardinie 2006 - foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose