www.car.cz
 

BRT do Mostu k dalším okruhovým bojům v rozšířené sestavě
     7.6.2006 07:39 - tisková zpráva


Do Mostu  k dalším bojům míříme v rozšířené sestavě

 

Nadcházející Česká pojišťovna – Škoda Octavia Weekend 2006 na trati Autodromu Most bude pro členy Bohemia Racing Teamu znamenat opět plné nasazení. V Divizi 4 okruhového mistrovství budou nasazeny oba vozy AUDI a počet týmových vozů Škoda Octavia se ze dvou zvyšuje na tři.

 

„Domluvili jsme se s nováčkem seriálu, kterým je nadějný mladík z Roudnice nad Labem Martin Matzke,“ vysvětlil týmový manažer Petr Najman. „Bylo to poněkud narychlo, ale všechno jsme zvládli. Martin bude určitě platnou týmovou posilou. Hodně o sobě dal vědět už jako kluk v motokárách, pak jezdil Národní formuli do 1400 ccm a také zahraniční seriál Lista Formel Masters pro juniory. Letos docela dobře boduje i v poháru BMW 1 Challenge, takže čekáme, že se neztratí ani v poli  octavií,“ doplnil Najman.

 

Tým do Mostu míří už ve čtvrtek, kdy je na večer naplánováno společné fotografování. Do náročné sobotní tříhodinovky v rámci okruhového šampionátu nastoupí Milan Maděryč, který se bude opět střídat s Jaroslavem Páralem. Na druhém voze AUDI pojedou hostující členové INTERNET EXPRES Prima Teamu Mirek Forman a Juraj Šedivý.

 

Octavie budou ve dvou nedělních ostrých závodech pilotovat Jani Paasonen, Jiří Gottwald a už zmíněný Martin Matzke. „Hlavně Jirku Gottwalda v dosavadních dvou podnicích opravdu neuvěřitelně pronásledovala technická smůla a tak doufáme, že už si ji tak vybral na celou sezónu dopředu. Jedeme s bojovným srdcem a cíl je jednoznačný: Co největší bodový příděl ve všech kategoriích,“ uzavřel přípravy na mostecký víkend Petr Najman.

 

(6.6. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko v Albacete 06, foto Karel Hrnčíř

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose