www.car.cz
 

Akční model Volkswagen Sharan Trendline Business
     tisková zpráva


Ještě více bezpečí a komfortu

· Nabídka výbavy se zvýhodněním přes 60 000 Kč
· V nabídce jsou i modely Sharan N1, umožňující odpočet DPH

Praha - Silnou stránkou oblíbených velkoprostorových modelů Volkswagen Sharan je jejich mimořádně bohatá standardní výbava. Skutečně dokonalou nabídkou je pak právě uváděný akční model Sharan Trendline Business, který si za velmi výhodnou cenu přináší ještě mnoho hodnotných prvků navíc!

Sharan Trendline Business vychází – jak je patrné z jeho označení - z velmi dobře vybaveného modelu Sharan Trendline. To znamená, že v jeho standardní výbavě nechybí např. čelní ani boční airbagy, protiblokovací systém ABS, klimatizace, autorádio s CD přehrávačem, kola z lehkých slitin nebo elektrické ovládání zpětných zrcátek a všech oken.

Limitovaná série akčních modelů Sharan Trendline Business tuto hodnotnou výbavu obohacuje ještě o další funkční a bezpečnostní prvky. Dokonalé jízdní vlastnosti zaručuje elektronický stabilizační systém ESP (který jinak mají ve standardu pouze modely Sharan 1.9 TDI/85 kW 4Motion, bezpečnost nočních jízd povýší výkonné xenonové světlomety, vybavené navíc systémem vysokotlakého ostřikování, díky multifunkčnímu volantu může řidič řadu funkcí ovládat, aniž by musel dávat ruce z volantu, parkování ulehčí automatický parkpilot. Komfort a pohodu dálničních jízd zase umocní tempomat.

Celá sada výbavy „Business“ má hodnotu přes 70 tisíc korun, ovšem v zákazník ji nyní získá za pouhých 10 000 Kč, tedy se zvýhodněním 62 200 Kč (v případě verzí 1.9 TDI/85 kW 4Motion 41 900 Kč).

Akční modely Sharan Trendline Business se dodávají se dvěma zážehovými motory (2.0/85 kW (115 k) a 1.8 Turbo/110 kW (150 k)) a třemi výkonovými verzemi turbodieselu 1.9 TDI (66 kW/90 k, 85 kW/115 k a 96 kW/130 k). Všechny tyto motory jsou standardně propojeny s manuální šestistupňovou převodovkou, v nabídce jsou i tři verze s čtyř-, resp. pětistupňovou automatickou převodovkou Tiptronic. Model poháněný turbodieselem
1.9 TDI/85 kW se dodává i s pohonem všech čtyř kol 4Motion.

Akční model Sharan Trendline Business není ovšem zdaleka jediným představitelem své řady, který myslí na peněženku zákazníků. Především pro podnikající zákazníky je určena např. pětimístná verze, homologovaná jako užitkový vůz kategorie N1. Tento model si zachovává prakticky všechny přednosti svých osobních sourozenců, plátcům daně však navíc nabízí možnost odpočtu DPH, což se velmi pozitivně projeví v konečné ceně!

tisk info


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose