www.car.cz
 

Pohodlí na cestách i při táboření : Caddy Life Tramper
     8.6.2006 19:50 - tisková zpráva


Praha, 8. června 2006 - Caddy Life Tramper je ideálním vozidlem pro všechny motoristy, kteří při svých cestách oceňují jízdní vlastnosti a pohodlné ovládání vlastní osobním vozům a přitom se nechtějí vzdát svobody spontánně se rozhodnout přenocovat kdykoliv a kdekoliv se jim zlíbí a užívat přitom pohodlí srovnatelné s tím, jaké poskytují velké obytné vozy či přívěsy.

 

Na dlouhých cestách, pro které je konstruován, pasažéři ocení zejména možnost změnit jej obratem ruky na velmi dobře vybavený kempingový vůz, nabízející komfortní nocleh dvěma osobám.

 

Caddy Life Tramper je postaven na základě modelu Caddy Life, což mu propůjčuje vynikající jízdní dynamiku a snadné ovládání. Na tom má největší zásluhu konstrukce jeho podvozku, využívající modifikované stavební moduly obdobné například s Golfem páté generace nebo Touranem.

 

Prostorná karoserie nabízí pohodlné cestování až pro pět osob. To však není zdaleka vše. Caddy Life Tramper je také přizpůsoben pro kempování ve volné přírodě, přičemž dokazuje, že při promyšlené koncepci není k pohodlnému přespávání třeba nijak velké auto. K přístupu do zadní části vozu slouží 70 cm široké posuvné dveře, které usnadňují přístup nejen k zadním sedadlům, ale i do „obytného prostoru“. Ten lze získat pouhým sklopením opěradel zadních sedadel a odklopením předních opěradel dopředu. Pak už stačí rozbalit lůžkovou plochu, která ve složeném stavu slouží jako víko zavazadlového prostoru, a objeví se pohodlné lůžko rozměru 1,1 x 2 m.

 

Vzniklou „ložnici“ je možné zatemnit svinovacími záclonami kombinovanými s látkovými úložnými kapsami. Osvětlení zajišťují dvě halogenová svítidla v zadním víku a zářivka ve stropě. Aby při tom nečekaně nedošla energie, je akumulátor vozu vybaven ochranou proti úplnému vybití. Romantici milující modré nebe nebo hvězdnou oblohu si mohou na přání objednat elektricky posuvnou a výklopnou skleněnou střechu. Obytný prostor lze rozšířit o vzdušnou předsíňku nebo praktickou kuchyňku připevněním stanu o půdorysu 2,3 x 2 m k vzhůru vyklopeným zadním dveřím. Stan je možné získat jako výbavu na přání stejně jako i skládací stolek a dvě židle.

 

Zájemci o model Caddy Life Tramper mohou volit ze čtyř pohonných jednotek: dvou zážehových o objemu 1,4 a 1,6 l s výkony 55 kW (75 k) a 75 kW (105 k) a dvou vznětových motorů 1.9 TDI podávajících výkony 55 kW (75 k) resp. 77 kW (105 k).

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Thomas Luthi se v Brně svezl v Buggyře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose