www.car.cz
 

Busy na FIFA 2006 budou jezdit na pneumatikách značky Continental
     8.6.2006 19:57 - Pavel Jelínek


Autobusy všech týmů, které se účastní Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006™, budou jezdit na pneumatikách značky Continental

 

Pneumatiky pro autobusy značky Continental zaručí  pohodlnou a bezpečnou jízdu nejlepších světových fotbalistů v průběhu celého Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006™

 

Poslední kolo losování pro Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM se konalo v Lipsku v prosinci 2005, kdy se 32 kvalifikačních týmů rozdělilo do 8 skupin.

Úvodní utkání mezi Německem a Kostarikou se na mnichovském stadionu bude hrát  9. června, finále se pak o měsíc později uskuteční na olympijském stadionu v Berlíně. Reprezentační týmy budou hrát ve 12 městech po celém Německu, což v praxi znamená, že hráči budou muset mezi jednotlivými stadiony překonávat značné vzdálenosti.

 

Týmy se mezi jednotlivými hracími místy nejraději přesunují autobusy, čehož využila divize komerčních pneumatik koncernu Continental. Spojila vášeň pro sport s nadšením pro nové věci a vyvinula pro tuto jedinečnou příležitost pneumatiku se speciální fotbalovou  bočnicí.

 

Tato pneumatika technicky vychází z HSL1 - pneumatiky pro řízené nápravy. Navíc má tato pneumatika pro autobusy v rozměru 295/80 R 22.5 bočnice zdobené sportovně laděnými fotbalovými motivy a výrazně oranžovými logy Continental. Hlavní přednosti autobusové pneumatiky 295/80 R 22.5 HSL1 jsou však skryty uvnitř. Speciálně navržená geometrie drážek je zárukou nízké hlučnosti a jejich široká stopa zaručuje mimořádně dobrou přilnavost k vozovce.

Důležitost pneumatik je velmi často podceňována.

 

Ale právě pneumatiky jsou jediným kontaktním bodem mezi vozidlem a vozovkou. Vynikající vlastnosti pneumatik Continental zaručí, že nejlepší světoví fotbalisté budou cestovat v pohodlí a bezpečně dorazí na fotbalový stadion, na kterém se bude hrát jejich zápas.  . Provozovatele autobusové dopravy jistě potěší i další výhoda této pneumatiky Continental – velmi nízký valivý odpor pneumatiky  HSL1, který se projeví v úspoře provozních nákladů.

 

Od řidičů osmi týmových autobusů, které byly u příležitosti Poháru konfederace FIFA 2005 vybaveny našimi speciálně vyvinutými fotbalovými pneumatikami, jsme slyšeli velice pozitivní ohlasy,” vysvětlila Irmgard Matzke, která zodpovídá za marketingovou komunikaci nákladních pneumatik Continental. „Výsledkem je, že všech 32 týmových autobusů typu Setra S 415 GT-HD a Mercedes Travego 2, které přepravují hráče na světovém poháru FIFA v roce 2006, budou vybaveny pneumatikami Continental typu HSL1 nebo HSR1.”

 

“Jako skuteční fanoušci silniční dopravy i fotbalu jsme všichni ve společnosti Continental nadšeni naším zapojením v Mistrovství světa FIFA 2006 ,” komentoval tuto událost Ralf Hoffmann, brand manager značky Continental. “Continental je jedním z pouhých tří oficiálních německých partnerů této události a současně jediným zástupcem automobilového průmyslu. To nám dává skvělou příležitost prezentovat naši společnost celosvětovému publiku a zároveň ukázat naše nadšení pro sport.”

 

Continental nabízí komplexní informace o Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006 na adrese www.contisoccerworld.com, včetně podrobných portrétů všech 32 týmů a jejich hvězd, exkluzivních rozhovorů a zpráv, plus dalších zpráv o činnosti korporace Continental v souvislosti s fotbalem.

 

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2005 dosáhla obratu 13,8 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.

Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

 

Barum Continental spol. s r. o.

Divize marketing

Otrokovice, červen 2006

 

PS : A ještě něco :  :-)))))))))

 NARÍZENÍ  o pravidlech chování manzelek v dobe konání MS ve fotbale 2006 
 

§ 1
V dobe od 9.6.06 do 9.7.06 je manzel absolutním vládcem nad TV prijímacem
a jeho dálkovým ovládáním. 
 
 § 2
Manzelka se u uvedené dobe mlcky venuje domácím pracím.

§ 3
Pred kazdým zápasem musí manzelovi polozit k televiznímu kreslu prepravku
vychlazeného piva, pricemz duraz se klade na slovo "vychlazené". 

 § 4
Manzelce je prísne zakázáno zdrzovat se v televizní místnosti v prubehu
hry.

 § 5
O prestávce má manzelka 15 minutové právo vstupu, aby mohla vyprázdnit
popelníky a nahradit prázdná nápojové láhve chlazenými plnými láhvemi. V
prípade zájmu se podávají ruzné pamlsky. Sustení s obaly je neprípustné.
Verbální komunikace je zakázaná.

 § 6
Nejpozdeji 30 minut pred zacátkem zápasu musí manzelovi predlozit s láskou
pripravené zpravidla teplé jídlo. I v této dobe musí byt klapacka manzelky
zavrená, aby manzel nebol rusen pri mentální príprave na nadcházející hru.
 
 § 7
V dobe konání mistrovství sveta je nutné se vyvarovat jakékoliv cinnosti
slouzící k rozmnozování. Manzelka má zakázané nosit oblecení, které by
mohlo u manzela vyvolat touhu po takovéto cinnosti.

§ 8
V prípade, ze manzel velkodusne dovolí manzelce zhlédnout na minutku anebo
dve prubeh hry, musí se tato zdrzet jakýchkoliv projevu a otázek, které by
prozradily její nedostatecnou úroven fotbalovotechnického intelektu
(napr.: Co je to ofsajd?). Okamzitým vykázáním z místnosti budou
ohodnocené poznámky typu: "Ach, ten Beckham dnes opet vypadá úzasne".

§ 9
Jestlize manzelky neporusí ani jedno ustanovení predcházejících clánku,
manzel je povinný odmenit manzelku tím, ze:
 
a) nerozleje pivo
 
b) nenatrousí v okruhu 3 metru okolo svého trenérského (televizního)
kresla c) pri spotrebe pokrmu uvedeného v § 6 nebude neustále
pripomínat kulinárské schopnosti své matky.

§ 10
Narízení nabývá úcinnosti dne 9. cervna 2006.

 

PS 2: i  když mně je (taky) nějaké  fotbalové  MS zcela ukradené  ....... -pj-


 
 
Fotogalerie:   EP TTR ve francouzském Montalieu,foto M.Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose