www.car.cz
 

Nové video z třetího dílu BMW 1 Challenge i s kolizemi
     9.6.2006 09:26 - tisková zpráva


Připravili jsme nové video!

Oba závody BMW 1 Challenge 2006, které byly součástí programu Brno Supercar500 (26.-27.5.2006) na Masarykově okruhu, přinesly velice atraktivní podívanou. Určitě vás o tom přesvědčí i nový přírůstek v naší rubrice VIDEO. Zejména druhý závod ukázal, jak je BMW Challenge dramatický seriál, protože jej v rámci přípravy na přimý přenos ze závodu FIA GT zaznamenal štáb Direct Filmu s použitím třinácti televizních kamer.

V rámci reportáže si můžete podrobně prohlédnout havárii, která hned na startovní rovince vyřadila ze závodu jednoho z uchazečů o celkové prvenství Martina Matzkeho.

Nechybí divoký předjížděcí manévr Jaroslava Honzíka jun., který v první zatáčce okruhu zaútočil na Petra Kačírka, ale nakonec skončil v kačírku....
Jako na dlani je tu i souboj Doláka a Kusého sen., na který doplatil jezdec, který se zatím drží na třetím místě průběžného hodnocení, tedy Milan Kusý.

-pek-

Sestřihy na : http://www.bmw1challenge.com/

Sestřih ze závodu bude rovněž v pořadu MotorTip, který bude mít premiéru v závěru příštího týdne.


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose