www.car.cz
 

V Brnocaru radí,jak na image Citroënů
     tisková zpráva


Největší moravský dealer značky Citroën firma Brnocar se rozhodla podpořit image vozů i jako jako velmi kvalitního sportovního nářadí otevřením svého nového sportovního a tuningového centra, kde si zákazníci s „ velkým „ srdcem mohou jak se říká své miláčky vyšperkovat až do maxima.


Veškeré nabízené díly jsou homologované a úpravy prováděné na vozech jsou namířeny k vyzdvihnutí všech kladných vlastností automobilů Citroën. K dostání jsou zde orginální doplňky a díly CITROËN SPORT, dále disky kol, sportovní vzduchové filtry, podvozky a výfuky, brzdařina a spousta dalších kvalitních doplňků. Dále jsou pro mladé i odrostlejší fandy značky v nabídce různé modely aut, oblečení a spousta dalšího překvapení.


Prodavačem a zároveň poradcem v tomto oddělení se stal Petr Vlašín, který má s těmito díly a úpravami dlouholeté zkušenosti, neboť s typy SAXO a XSARA dosáhl za závodních tratích v České republice řady úspěchů např. se stal v roce 2000 Mistrem České republiky v v celkové klasifikaci kategorie vozů s jednou poháněnou nápravou a v letech 1999,2002 a 2003 zvítězil ve své třídě, a jehož filozofií je, aby klient, který je do svého vozu zamilován, si mohl svůj vůz dotvářet a dělat si radost u značkového dealera a nemusel pro radu a díly odcházet jinam.


Zároveň bude společnost podporovat i nově vzniklý závodní team s posádkou P. Vlašín- P. Řihák ,která se za podpory dovozce Citroënu ČR, a společnostmi TOTAL a News Outdoor, se s vozem Citroën C2 Challenge objeví na tratích českých rally a od plánovaného premiérového startu na Autotec rally v Brně až po Barum rally absolvuje všechny pořádané soutěže. Základní myšlenkou tohoto projektu je nabídnou soutěžácké veřejnosti alternativu relativně levného nikoli špičkového závodění,které by mělo ve spolupráci se všemi dalšími dealery a zainteresovanými stranami vést k vyhlášení Citroën Challenge CUPU v rally v roce 2005.

-Vla-









 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose