www.car.cz
 

Oprava mostu na dálnici v Brně silně komplikuje provoz na dálnici
     16.6.2006 10:07 - Pavel Jelínek


Totální  špunt se  denně vytváří na dálnici D1 v Brně, konkrétně na sjezdu do  centra u OC Carrfoure a ulicí Vídeňskou.  Před několika dny zde byly zahájeny práce na opravě dálničního mostu  a  tím pádem byl provoz  sveden obousměrně do   jednoho pruhu.

Zejména   ze směru od Prhy se  zde   od  rána do večera tviří   kolony,  dlouhé   až několik kilometrů. Ono není divu, vždyť tudy projíždí na devadesát tisíc aut denně a u Brna je jeden z nejvytíženějších úseků naší dálnice. V plánu je sice  rozšíření dálnice na  tři  pruhy, ale ale ale ........ ( navíc si  to nepochybně vyžádá   další neuvěřitelné  zácpy..)

Řidičům, kteří jedou jen do Brna, radí  dopravní   odborníci sjet již na bohunickém sjezdu, tedy na tom prvním ze směru  od Prahy. Nicméně i zde v některých směrech  dochází v ulicích Brna  k velkým zácpám.

Oprava a tedy i zúžení v uvedeném místě má trvat do poloviny srpna.


 
 
Fotogalerie:   Exkusivní karambol v červnovém Mostě 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose