www.car.cz
 

Grand Prix de Catalunya 2006 : Smrž a Abrahám trénovali
     16.6.2006 19:34 - tisková zpráva


Grand Prix de Catalunya
16. června – 1. kvalifikace

Karel Abraham

24. místo ( čas 2.00, 448 sec)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Hned ráno bylo hodně teplo. V prvních kolech jsem zajížděl, ale hned potom jsem si už hledal správnou stopu. V posledních kolech už byly časy hodně dobré a v tom úplně posledním jsem si zajel rekord. To mě dostalo na 22. pozici ve volném tréninku. Do kvalifikace se počasí hodně změnilo. V prvních kolech trošku pršelo, proto se nedalo jet úplně naplno. Zajel jsem 24. pozici a pak začalo hustě pršet.

Nečekal jsem, že to bude tolik klouzat. Celá trať je hodně pogumovaná od formulí, které tady jely nedávno. Proto jsem v  předposlední zatáčce spadl. Celý trénink už samozřejmě skončil na stejných pozicích.” 

Jakub Smrž

14.místo ( čas 1.49,066 sec)

 „Volný trénink byl celkem vydařený, v posledním kole jsem zajel své nejrychlejší kolo, které mě zařadilo na 7.místo. Schválně jsme ale nechali starší zadní pneumatiku a v mém nejlepším kole měla odjeto 16 kol. Kvalifikace nebyla tolik vydařená, objel jsem totiž jen pár kol, než jsem musel odstoupit kvůli ulomenému kolečku v převodovce.

Dost mě to mrzí, že jsem nestihl zajet žádné rychlé kolo, ale nedá se nic dělat, na druhou stranu lepší dnes, než aby se to stalo v neděli při závodě. Zítra mám co dohánět, tak snad bude hezky, abych mohl vylepšit prozatímní 14. místo.”

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Aston Martin při Supercar 500 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose