www.car.cz
 

Organizátoři letos připravili i třešničku na dortu - v Brně nejen FIA GT
     tisková zpráva


Závody GT (FIA GT) a cestovních vozů (FIA ETCC) sdružené pod název LG Super Racing Weekend se pravidelně těší velkému zájmu diváků. Nejinak je tomu i na brněnském okruhu, který loni při tomto podniku navštívilo více jak 30 tisíc příznivců krásných závodních automobilů.

Zcela jedinečným projektem v letošní sezóně bude zahajující ceremonie LG Super Racing Weekendu Matador, která ponese název MATADOR RACING FIREWORKER SHOW. Tento komponovaný pořad je naplánován na pátek 28. května, tedy na první den nejprestižnějšího automobilového závodu v Brně. Ve spolupráci se společností Snip and Company a jejím projektem ohňostrojné přehlídky Ignis Brunensis bude tvořit nejen motoristickou oslavu vstupu České republiky do Evropské unie, ale vůbec první projekt tohoto typu na Automotodromu Brno.

Celý program odstartuje v pátek 28. května ve 20.00 hod. českou premiérou hudební skupiny RWR – Robbie Williams Revival, jejímž frontmenem bude Brnu dobře známý Jan Čápek, který v loňském roce zahajoval Grand Prix motocyklů zpěvem české státní hymny. Po dvouhodinovém koncertu nabitém špičkovou muzikou bude následovat taneční multimediální show v podání moderního výrazového tance s nábojem závodní atmosféry a irského stepu ve stylu Lord Of The Dance.

Celá kulturní produkce vyvrcholí bombastickým ohňostrojem "Brána vítězů", který bude jedinečně doprovázet hudební skupina Dama Dama. Akce bude navíc zcela zdarma! Chceme tak založit novou tradici otevírání Automotodromu Brno fanouškům jak motoristickým, tak kulturním, zcela dle našeho hesla: OKRUH PRO CELOU RODINU

Veškeré dění se uskuteční na závodní dráze naproti tribuně Matador. Na tribuny Matador a Starobrno budou mít všichni diváci volný vstup.



Program akce:



18.15 – 20.00 HOME CREDIT Baloon Jam (hromadný strat horkovzdušných
balónů z tribuny D)

20.00 – 21.50 Koncert skupiny Robbie Williams Revival Band

22.00 – 22.30 Taneční show „Vítězové a poražení“ – tanečních skupin
69 Dancers a Tap Dance Studio

22.30 – 22.45 Ohňostroj „Brána vítězů“ za hudebního doprovodu skupiny
Dama Dama



Změna v programu vyhrazena.

oficiální stránka okruhu: www.automotodrombrno.cz

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose